Chef Gordon Ramsay, trădat de propria lui fiică: ”Aleargă gol”

De: Carmen Ulian / 05.02.2015, 10:00
Chef Gordon Ramsay, trădat de propria lui fiică: ''Aleargă gol''
Gordon Ramsay este mândru că are cui preda ștafeta în bucătărie. Fiica sa Matilde de 12 ani participă la concursuri de gătit.

Fiica lui Gordon Ramsay în vârstă de 12 ani, Matilde, participă la Masterchef Junior din SUA. În timpul unor filmări, Matilda a scăpat pe gură ceva ce Gordon nu ar fi dorit să se afle niciodată – îi place să alerge gol prin casă.

Desigur, momentul a fost unul stânjenitor pentru chef, chiar dacă toată lumea a răbufnit în râs, însă tot fiica sa a fost cea care a redresat situația. ”Am glumit”, a continuat tânăra. Cei doi se înțeleg extrem de bine, chiar și când vine vorba de glume nebune.

Matilde a mai glumit public că nu vrea să se căsătorească cu un bucătar. I-a replicat tatălui său nici să nu se gândească la un așa viitor soț.

Matilde sau Tilly, cum i se mai spune, este o copilă care știe ce vrea să facă. Conduce un program culinar la Los Angeles denumit Tillywood. A moștenit pasiunea pentru bucătărie de la tatăl său, și nu se va opri prea curând din asta. Gordon spune despre fiica sa că are toate atuurile pentru a ajunge o mare vedetă.