Patrizia s-a născut în Bahamas, a copilărit în Valle D’Aosta, în nord-vestul Italiei, după care s-a mutat cu familia la San Remo, localitate în care familia sa şi-a deschis un restaurant.
:format(webp):quality(100)/https%3A%2F%2Fwww.apropotv.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2Fmedia%2F31266%2F13363180%2F2-patrizia-2.jpg)
Aici, ea a învăţat tainele bucătăriei de la bunica sa, specializându-se în bucătaria mediteraneană. Patrizia a lucrat în restaurantul familiei din Italia până la 25 de ani.
A ajuns în România când soţul ei a primit aici o ofertă de lucru. Se întâmpla în 1993 şi, de atunci, nu a mai părăsit ţara noastră. Aici şi-a deschis diverse restaurante care au cucerit, prin calitatea preparatelor, numele Patriziei devenind faimos în Bucureşti.
:format(webp):quality(100)/https%3A%2F%2Fwww.apropotv.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2Fmedia%2F31266%2F13363180%2F3-patrizia-3.jpg)
Foto: Wowbiz.ro