“Chef” Pepe se relaxează la cratiţă! Găteşte serios de la 15 ani!

Apropo.ro / 21.09.2014, 08:00
“Chef” Pepe se relaxează la cratiţă! Găteşte serios de la 15 ani!
Pepe a moştenit de la tatăl său pasiunea pentru gătit şi ori de câte ori are timp liber îi place să se relaxeze în bucătărie, pregătind câte ceva delicios de mâncare.
Artistul găteşte de mic copil şi îşi aduce aminte că îi reuşeau de minune ciorbele, supele sau tocăniţele. De atunci s-a mai perfecţionat şi este un adevărat “chef” în bucătărie.
 
“De mic am treabă cu bucătăria. Pot să o numesc o pasiune, fiindcă, pe lângă faptul că-mi place foarte mult, mă uit la emisiuni de profil şi, mai ales, investesc destul de mult în tot ceea ce înseamnă accesorii. Totodată, mă relaxează foarte mult şi de aceea, de fiecare dată când găsesc timp liber, trec la cratiţă”, a dezvăluit vedeta.
 
Foto: Facebook
 
Dacă tatăl lui i-a insuflat pasiunea pentru gătit, de la mama sa, Pepe a luat reţetele, dar recunoaşte că se mai inspiră din când în când şi din show-ul culinar „Licence to Grill“, a cărui gazdă este Rob Rainford, unul dintre bucătarii săi preferaţi.
 
“De la tatăl meu am moştenit aceasta pasiune. El a lucrat şi lucrează în domeniu şi, de fiecare dată când ne gătea, eram cu toţii pe capul lui şi ne învârteam pe lângă el. De la mama am luat, însă, reţetele. Ea era cea care gătea cel mai mult. De la tata am luat tehnica şi inspiraţia, partea aceea de distracţie din gătit. Eram mic când m-am apucat să fiu „chef”. Nu mai ţin minte, însă cu siguranţă au fost ori cartofi prăjiţi… ori ouă ochiuri. De mâncare serioasă, gătită sau la cuptor, m-am apropiat pe la 15 – 16 ani. Cam pe atunci am început să fac ciorbe, supe, tocăniţe sau alte lucruri ceva mai greuţe”, a mai spus Pepe pentru eva.ro.