Chef Scărlătescu, cerut în căsătorie, din nou! Cel mai râvnit burlac

De: Cristiana Trifu / 01.05.2018, 14:44
Chef Scărlătescu, cerut în căsătorie, din nou! Cel mai râvnit burlac
Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuţite” continuă luni şi marţi, de la ora 20:00, cu alte două ediţii ale jurizărilor pe nevăzute, ce vor aduce pe micile ecrane preparate delicioase, apariţii inedite şi bucătari extrem de talentaţi pentru care gastronomia este un adevărat stil de viaţă. Mai mult, nici poveştile de dragoste nu vor lipsi, iar admiraţia pentru cel mai râvnit burlac al juriului, Cătălin Scărlătescu, se va concretiza într-o altă cerere în căsătorie

. O maramureşeancă dezgheţată îi face ochi dulci chefului şi speră să-i ajungă la suflet cu mâncarea tradiţional românească, pregătită special pentru el.

Alina Tomoioagă este administratorul unei pensiuni din Maramureş, acolo unde le găteşte vizitatorilor şi delicii specifice zonei. În faţa celor trei chefi concurenta se va prezenta cu un preparat reprezentativ, scrijele-felii de cartofi copţi pe grătar, alături de slănină şi renumita horincă: ,,Scrijelele erau un deliciu pentru străbunicii noştri. Îi poţi mânca la gura sobei, cu un pahar de ţuică în mână, cu un drăguţ care să-ţi mai dea o gură!”. Alina mărturiseşte că preferatul său este chef Scărlătescu, motiv pentru care colegii săi de jurizare vor profita de o nouă ocazie de a-l însura pe râvnitul burlac. Dar drumul către inima juratului nu este deloc simplu, căci mai în fiecare ediţie este copleşit de atenţia şi complimentele celor mai frumoase concurente:  ,,Cum, mai are o admiratoare? Dă-mi telefonul, că îi răspund eu fetei!”. Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu îşi vor adjudeca rolul naşilor, dar cel din urmă va juca şi un rol important în jurizarea Alinei. Despre ce este vorba, telespectatorii vor vedea la Chefi la cuţite, pe Antena 1.

Tânăra vine în competiţie alături de buna sa prietenă, Dănuţa Tomşa. Dana are o mică firmă de broderie, în cadrul căreia croieşte cele mai frumoase porturi populare din zona Maramureşului. În nordul ţării tradiţiile se păstrează cu sfinţenie, atât în materie de îmbrăcăminte, cât şi în domeniul gastronomic. Şi ea le va găti juraţilor un preparat specific- hrenzele asezonate cu usturoi verde şi smântână, cu care speră să cucerească papilele gustative celor mai obiectivi chefi; ,,Cum am răbdare cu o cămaşă să o fac, aşa este şi cu mâncarea. Simt că dacă pun dragoste iese şi mai bun preparatul”.

Cele două maramureşence provin din zona unde s-a născut şi chef Nicolai Tand, şi îşi doresc să aducă un gust autentic în competiţie. Dacă chef Scărlătescu va fi copleşit de o nouă cerere în căsătorie, dar şi ce rol important va juca ,,naşul” Florin Dumitrescu, telespectatorii Antena 1 vor afla luni şi marţi, de la 20:00, la ,,Chefi la cuţite