Chef Scărlătescu găteşte clătite în cea mai importantă luptă a amuletelor

De: Alexandra Necsoiu / 12.11.2018, 14:44
Chef Scărlătescu găteşte clătite în cea mai importantă luptă a amuletelor
Antipatia declarată a lui Cătălin Scărlătescu pentru clătite nu este o surpriză pentru telespectatorii ce urmăresc show-ul ,,Chefi la cuţite”, însă luni, de la 20:00, juratul nu doar că va trebui să le deguste, ci şi gătească acest preparat ce este pe lista sa neagră: ”Acasă fata mea face clătite, dar eu nu am mai făcut clătite de douăzeci de ani. Cred că Dumitrescu mai găteşte, pentru că are copii mici, însă sunt tare curios ce o să facă Scărlătescu!”, spune Sorin Bontea râzând.

În proba din seara aceasta, trioul imbatabil va intra în lupta amuletelor pentru cel mai important avantaj pus la bătaie până în acest moment. Bonusul cu numărul 5 îi va oferi posibilitatea chefului câştigător de a schimba un concurent din echipa sa, cu un altul din celălalte echipe, doar după ce se aleg echipele finale. Mai exact, în timpul oricărei confruntări pe echipe, structura trupelor de bucătari se poate schimba în funcţie de strategia celui care deţine această amuletă extrem de valoroasă: ”Cel mai tare avantaj de până acum! Deja se aseamănă cu un joc de şah, fiecare mutare pe care o faci, cu pionii pe care îi ai…este foarte importantă. Trebuie să o am neapărat lipită pe tablă!”, afirmă Florin Dumitrescu. ”Să vedeţi ce o să se întâmple din cauza acestei amulete!”, adaugă Cătălin Scărlătescu.

Cei trei maeştri ai gastronomiei vor fi jurizaţi la rândul lor de Anne Ampawan, un chef cu greutate în acest domeniu, prezent an de an în finala show-ului, acolo unde are un cuvânt de spus în ceea ce priveşte câştigătorul titlului ”Chefi la cuţite”. Dură, exigentă şi îndrăgostită de tot ce are bucătăria de oferit, chef Anne va decide luni seară care dintre cei trei şi-a făcut loc spre inima sa prin cea mai delicioasă porţie de clătite. Care va fi numele celui care adjudecă cea mai importantă amuletă pusă în joc până în acest moment, dar şi cum se va descurca chef Scărlătescu să gătească un preparat pe care ”nu îl înţelege”, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la ora 20:00.