Chef Scărlătescu improvizează o afumătoare în platoul „Chefi la cuţite”

De: Nicoleta Nicolae / 30.05.2016, 12:29
Chef Scărlătescu improvizează o afumătoare în platoul „Chefi la cuţite”
Competiţia este din ce în ce mai strânsă la „Chefi la cuţite”, iar juraţii tot mai decişi să câştige. Confruntarea de luni, 30 mai, le aduce echipelor o provocare de fine-dining: realizarea unui meniu de startere de eveniment, care va fi jurizat de organizatori de evenimente şi oameni din domeniu, obişnuiţi cu astfel de preparate şi extrem de atenţi la detalii.

Cele trei echipe se vor întrece în realizarea unor platinguri arătoase, care să le ofere totodată invitaţilor o explozie de gustori şi arome. Fiecare va încerca să epateze în farfurie, sub atenta îndrumare a chefului, astfel că prin faţa invitaţilor se vor perinda preparate exotice, de la creveţi panko, la crème brûlée cu foie gras şi trufe sau kobachi din ton. Chef Scărlătescu nu va sta pe gânduri şi va improviza o afumătoare în platou, în vreme ce chef Dumitrescu se va ţine de şotii şi va face glume pe seama colegului său şi a concurenţilor lui.

Miza confruntării de luni este foarte mare pentru că echipa care va câştiga proba se va califica pentru semifinală, în vreme ce echipele care vor intra la duel sunt supuse eliminării. Care echipă câştiga în urma voturilor date de organizatorii de evenimente, cine intră la gătitul individual şi, mai ales, cine sunt concurenţii care vor merge în semifinală, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seară, la „Chefi la cuţite”.