Chef Sorin Bontea, obligat să renunţe la tunica sa: ”Vrea să fie în locul meu!”

De: Alexandra Necsoiu / 13.11.2018, 15:11
Chef Sorin Bontea, obligat să renunţe la tunica sa: ”Vrea să fie în locul meu!”
Diseară, de la ora 20:00, pe Antena 1, chef Sorin se vede nevoit să renunţe la tunica sa de bucătar, obligat fiind de împrejurări: ”Mi-a luat bluza, vrea să fie Bontea, dar nu are nicio şansă. A văzut că am câştigat mai multe amulete şi vrea să fie în locul meu.”.

Din neatenţie, Cătălin Scărlătescu va îmbrăca tunica colegului său, dar această mică greşeală va da naştere unor posibile strategii de joc în lupta avantajului cu numărul 6: ”Poate ai şi tu puţin noroc astăzi. Sau vrei cumva să câştig o probă în locul tău, să îmi dai o amuletă la schimb?”, îl va întreba Sorin Bontea interesat.

Marţi seară, maeştrii ”Chefi la cuţite” îşi reiau locul la bancurile de lucru pentru o nouă competiţie culinară, în care vor fi jurizaţi de un alt invitat special cu renume în gastronomie. Cei trei se vor lupta pentru ocazia de a găti alături de echipa lor, căci amuleta îi va permite câştigătorului să îşi folosească mâinile în bucătărie şi să participe în cadrul unei probe timp de cinci minute, ajutându-şi astfel trupa de bucătari. Această cartolină extrem de valoroasă va marca şi o premieră atunci când va fi pusă în joc, căci până în acest moment niciunul dintre cei trei juraţi nu a avut voie să se implice direct la gătit în confruntările pe echipe, ci doar să dea indicaţii.

Până în acest moment, chef Bontea şi chef Dumitrescu se află pe primul loc în clasament, cu câte două amulete câştigate, pe când chef Scărlătescu a adjudecat un singur bonus. Dacă egalitatea se va restabili în seara aceasta, dar şi care este tema probei de marţi seară, telespectatorii Antena 1 vor afla de la ora 20:00, într-o nouă ediţie a celui mai iubit show culinar, ”Chefi la cuţite”.