„Chefi la cuţite”: Află cine câştigă proba, dar şi cine merge în semifinală – FOTO

De: Cătălina Matei / 08.11.2016, 12:58
„Chefi la cuţite”: Află cine câştigă proba, dar şi cine merge în semifinală - FOTO
Seara de marţi, 8 noiembrie, aduce la Antena 1 ultima confruntare între chefi, urmând ca săptămâna viitoare să se difuzeze semifinala şi marea finală a show-ului.

Aşa se face că surprizele nu vor lipsi din această ediţie. Dacă chef Scărlătescu se află în faţa ultimei probe pe care o mai poate câştiga, chef Bontea se gândeşte deja la finală şi speră să ducă acolo cât mai mulţi concurenţi, în vreme ce chef Dumitrescu are parte de o surpriză care îl aduce în genunchi, la propriu. Despre ce este vorba rămâne de văzut azi de la 20.

Ultima confruntare între cele trei echipe va fi una plină de emoţie pentru că la această probă cei trei chefi trebuie să scotocească prin sertarele cu amintiri pentru a pune în farfurii mâncare ca la bunica. Prilej numai bun de depănat amintiri cu bunici, cu mâncăruri tradiţionale şi aventuri din copilărie. Cu ochii în lacrimi, chef Bontea îşi va aminti nu numai despre bunica, dar şi depre tatăl lui, iar chef Dumitrescu va povesti că atunci când spune copilărie îşi aminteşte de tocăniţa de pipote a buncii. Chef Scărlătescu chiar va găti un preparat exact aşa cum îl făcea bunica sa, o ciorbă de perişoare foarte dragă lui. Cine câştigă proba, dar şi cine merge în semifinală, telespectatorii află azi, de la 20.30.