„Chefi la cuţite”: Cei trei chefi şi-au format – FOTO

De: Cătălina Matei / 12.10.2016, 13:20
„Chefi la cuţite”: Cei trei chefi şi-au format - FOTO
Ediţia „Chefi la cuţite” de marţi seară a adus ultima etapă de testări şi eliminări, iar cei trei chefi şi-au format la finalul serii echipele cu care de săptămâna viitoare vor intra la confruntări.

Seara de marţi a adus la „Chefi la cuţite” ultimele decizii: după teste care la prima vedere au părut simple, juraţii au decis cu cine vor să meargă mai departe. Sezonul acesta a adus şi o schimbare în ceea ce priveşte culorile celor trei echipe: aşa se face că chef Bontea a primit culoarea roşie, chef Scărlătescu negru, iar chef Dumitrescu gri. Oul i-a pus la grea încercare pe concurenţii rămaşi în cursă care au primit provocarea de a găti în numai 20 de minute un preparat pe baza acestui ingredient. Iar tartarul, pe care chefii l-au vrut gata în doar 15 minute, a strâns şi mai mult rândurile şi a adus deciziile finale.

Echipa roşie condusă de chef Bontea este formată din: Loredana Laslău (30 de ani, lucrător comercial, din Bacău), Gabriel Botezan (36 de ani, executive sous chef în SUA), Marian Cocoş (52 de ani, antrenor de box, din Bucureşti), Cristian Podosu (28 de ani, liber profesionist, din Bucureşti), Alexandru Bălan (26 de ani, sous chef în Anglia), Bogdan Neacşu (22 de ani, bucătar, din Bucureşti).

Echipa neagră condusă de chef Scărlătescu este formată din: Alexandru Filip (35 de ani, executive chef, din Costineşti), Ionela Mureşan (31 de ani, cofetar, din Cluj), Mihai Rusu (23 de ani, bucătar, din Cluj), Marius Melniciuc (24 de ani, bucătar, din Oradea), Petru Scaleţchi (28 de ani, bucătarul personal al ambasadorilor, din Chişinău), Robert Niculae (30 de ani, bucătar, din Bucureşti).

Echipa gri condusă de chef Dumitrescu este formată din: Cristian Voicu (30 de ani, prim bucătar în Germania), Valentina Rausche (36 de ani, bucătar, din Tulcea), George Mihali (26 de ani, sous chef în Paris), Cristina Ioniţă (37 de ani, bucătar, Goleşti de Vrancea), Marius Nistor (23 de ani, administrator şi bucătar la restaurantul părinţilor în Belgia), Lucian Bostan (25 de ani, bucătar în Germania).