„Chefi la cuţite”: Cristian Voicu a câştigat marele premiu de 30.000 de euro

De: Cătălina Matei / 16.11.2016, 13:08
 „Chefi la cuţite”: Cristian Voicu a câştigat marele premiu de 30.000 de euro
Marţi seara Antena 1 a difuzat finala celui de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuţite”. Anul acesta marele premiu în valoare de 30.000 de euro merge la Cristian Voicu din echipa gri condusă de chef Florin Dumitrescu.

 Emoţiile au fost cu adevărat copleşitoare marţi seara la „Chefi la cuţite”. Tensiunea şi-a spus cuvântul nu numai pentru cei doi finalişti, Alex şi Cristi, ci şi pentru chefii care i-au coordonat. Aşteptarea naşte mereu speranţa că va fi bine, că omul din echipa sa va face o impresie bună şi va fi declarat câştigător. Asta au simţit chefii Dumitrescu şi Bontea, care de pe margine îşi coordonau finaliştii. Cei care au jurizat finala şi cele trei farfurii per finalist ajunse la masa lor au fost bucătari cunoscuţi din România, cei mai buni în domeniu, care au analizat la sânge aspectul şi gustul farfuriilor. Şi pentru ca presiunea să fie parcă şi mai mare, după starter şi main course voturile îi indicau la egalitate pe Alex şi Cristian, astfel că desertul a fost elementul care a făcut diferenţa. Iar Cristian Voicu a fost cel care şi-a auzit numele strigat la finalul ediţiei, urmat de aplauze, şampanie, strigăte de bucurie şi îmbrăţişări.

 Când am auzit că sunt câştigător m-am bucurat foarte mult. Mi-am dorit enorm să câştig, chiar dacă la un moment dat îmi pierdusem această speranţă. Prin minte mi-a trecut că după toate încercările grele şi supărările din emisiune, am izbutit şi am câştigat. Mi-am împlinit visul şi mi-am făcut familia mândră şi fericită. Primul lucru după încheierea finalei… mi-am îmbrăţişat Cheful, colegii, familia şi m-am bucurat alături de ei. A fost un moment superb”, a mărturisit acesta. Câştigătorul celui de-al doilea sezon „Chefi la cuţite” mai spune că titlul şi premiul îl vor ajuta să îşi împlinească un vis şi să se întoarcă acasă, în România. Premiul mă ajută să mă întorc în ţară şi să încep o nouă viaţă. Mi-am dorit de mult să ne întoarcem, iar acum a venit momentul”, a încheiat acesta fericit.