„Chefi la cuțite”, lider de audiență luni seară, cu aproape 2,3 milioane de telespectatori

De: Ana Obretin / 15.06.2021, 12:48

Ediția de luni seară a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost lider detașat de piață, cu aproape 2,3 milioane de români ce au urmărit emisiunea în minutul de maximă audiență, de la 21.45 Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție tensionată și surprinzătoare, în prima parte a semifinalei din sezonului 9.

În intervalul orar 20.23-24.03, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban de 11,1 puncte de rating și 38,3% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro TV, cu 5,4 puncte de rating și 18,5% cota de piață. La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu 11,3 puncte de rating și 28,7 % cota de piață, fiind urmată de Pro TV, cu 6,4 puncte de rating și 16,2 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul de la Antena 1 a fost lider, cu o audiență medie de 10,5 puncte de rating și 26.4% cota de piață, Pro TV ocupând locul al doilea cu 7 puncte de rating și 17,6 % cota de piață, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time (19.00-23.00), pe toate categoriile de public. Clasamentul s-a păstrat și la nivelul întregii zile, acolo unde Antena 1 a condus clasamentul audienţelor pe toate categoriile de public.

Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui chef Scărlătescu, Valentina Ioniță și Narcisa Birjaru din echipa mov, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Dumitrescu, Cătălin Amarandei, Keed și Florin Revesz din echipa albastră, dar și Elena Matei și Rikito Watanabe din echipa verde s-au aventurat luni seară în primele două probe din semifinala acestui sezon. Gustul copilăriei și proba desertului, gătit chiar alături de persoanele dragi ce au ajuns în platou pentru a juriza, dar și pentru a-i ajuta la gătit au stat la baza primelor două lupte de foc.

Semifinala continuă în marți seară pe Antena 1, de la 20:30, cu ultima probă, o ultimă șansă pentru ca cei 9 semifinaliști să demonstreze că merită un loc în finală. Marți, telespectatorii Antena 1 vor afla numele finaliștilor sezonului 9 Chefi la cuțite. Ediția va continua cu o parte din finala celui mai iubit show culinar, însă verdictul urmează să fie dezvăluit la finalul ediției speciale de miercuri seară.

CITEȘTE ȘI: Antena 1 lansează un nou show de cooking – „Hello Chef”

Foto: Antena 1