„Chefi la cuţite: Ruleta cu provocări îi pune pe juraţi în ipostaze inedite – FOTO

De: Cristiana Trifu / 04.04.2018, 12:53
„Chefi la cuţite: Ruleta cu provocări îi pune pe juraţi în ipostaze inedite - FOTO
Filmările pentru noul sezon „Chefi la cuţite”, ce are premiera pe 9 şi 10 aprilie, de la 20:00 pe Antena 1, a reunit trioul imbatabil de la masa jurizării, iar chefii au şi mai multă poftă de întrecere în cel de-al cincelea sezon. În acest moment clasamentul îl favorizează pe Chef Sorin Bontea, care spre deosebire de colegii săi şi-a adjudecat două finale. Dar până la battle-uri şi strategii, simpaticii juraţi concurează cu glumele pe care şi le fac unul altuia şi cu provocările unui joc special.

Ruleta cu pedepse le va da bătai de cap chefilor în noul sezon, pentru că fiecare dintre aceştia vor fi nevoiţi să îndeplinească nişte porunci, iar promisiunile rămân literă de lege.
Declaraţii de dragoste adresate concurenţilor, jurizări pe ,,nevăzute” la propriu, sau accesorii hazlii purtate de fiecare dintre cei trei juraţi vor face deliciul celor din faţa micilor ecrane.

Telespectatorii vor vedea ce chef va fi nevoit să jurizeze dur purtând pe cap o coroniţă roz, sau care dintre ei va degusta un preparat misterios, fiind legat la ochi. Mai mult decât atât, miza jocului se va complica în momentul în care Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu vor fi nevoiţi să se înfrupte din farfuriile cărora nu le-ar acorda nici măcar un cuţit pentru etapa următoare. Odată pornit, jocul ruletei presupune ca ,,norocosul” câştigător al unei porunci să se ţină de cuvânt şi să o îndeplinească până la finalul zilei.

Ce alte îndeletniciri mai au simpaticii chefi în noua confruntare şi ce alte momente amuzante mai stau în ,,meniul” jurizărilor pe nevăzute, cât şi în pauzele de filmări, telespectatorii Antena 1 pot vedea în marea premieră a sezonului 5 ,,Chefi la cuţite”, din 9 şi 10 aprilie, ora 20:00.