„Chefi la cuţite”: surprize în farfurie pentru chef Cătălin Scărlătescu – FOTO

De: Cătălina Matei / 27.09.2016, 12:17
„Chefi la cuţite”: surprize în farfurie pentru chef Cătălin Scărlătescu - FOTO
Marţi este seara surprizelor în farfurie pentru chef Scărlătescu. Pentru că ziua sa de naştere l-a prins pe platourile de filmare, acesta a avut parte de o serie de degustrări neaşteptate.

Aşa se face că ediţia de marţi, 27 septembrie, se deschide cu o jurizare aparte: cei trei chefi primesc în farfurie paste carbonara, gătite chiar de chef Dumitrescu. Singurul care nu ştie însă acest lucru este sărbătoritul zilei, chef Scărlătescu, astfel că acesta va avea numai comentarii amuzante pentru cei din jur. „Astea sunt paste gătite de cineva din Germania. De fapt, un taximetrist sau muncitor italian plecat în Germania”, îşi dă el cu părerea. „Scărlătescule, m-ai făcut taximetrist”, va izbucni în râs Florin Dumitrescu, dezvăluindu-i acestuia că el i-a gătit pastele, special pentru ziua sa de naştere.

O altă surpriză în farfurie va fi chiar burgerul realizat după reţeta lui chef Scărlătescu. Iar autorii lui vor fi chiar foştii concurenţi din echipa roşie a primului sezon „Chefi la cuţite”, care au continuat să lucreze cu liderul lor şi după încheierea concursului. Cum va reacţiona Cătălin când la jurizare va găsi în farfurie propriul burger, al cărui gust este inconfundabil, dar şi cât de nedumerit va fi, telespectatorii Antena 1 vor afla marţi de la 20.30.

Şi dacă surprizele pentru chef Scărlătescu vor fi dintre cele mai plăcute, nu acelaşi lucru îl poate spune Florin Dumitrescu. Seara de marţi va fi una a preparatelor exotice şi neobişnuite, iar un concurent va reuşi să-l facă pe chef Dumitrescu să fugă de lângă farfurie când va vedea ce se află acolo. „Nu pot să stau lângă ea”, va excalama acesta, „îmi stă inima”. Despre ce este vorba rămâne de văzut marţi seară la „Chefi la cuţite”.