„Chefi la cuţite”: ultimul battle din sezon decide care sunt semifinaliştii

De: Alexandra Necsoiu / 25.04.2017, 14:02
„Chefi la cuţite”: ultimul battle din sezon decide care sunt semifinaliştii
După o seară de luni aprinsă şi tensionată, în care orgoliile au explodat atât de partea chefilor, cât şi a concurenţilor, ediţia de marţi, 25 aprilie, aduce ultimul battle din acest sezon. În urma acestei confruntări decisive se vor alege semifinaliştii celui de-al treilea sezon, astfel că miza este una foarte mare. Proba, deşi dulce, pentru că cele trei echipe au de gătit desert, nu va aduce zâmbetul pe buze decât pentru o singură echipă, cea care câştigă battle-ul şi scapă de duel. Celelalte două echipe, care vor pierde, intră la duel şi dintre ele un singur concurent va fi eliminat, alegându-se astfel la finalul ediţiei semifinaliştii de anul acesta.

 

 

            Seara nu va fi lipsită de tensiuni, pentru că spiritele nu s-au potolit deloc. După ce luni seara chef Dumitrescu i-a dat afară din bucătărie pe parcursul probei pe Nina şi Căldăraru şi după ce a pierdut un om, pe Mureşan, liderul echipei portocalii se vede în faţa unei situaţii foarte dificile: echipa sa e dezbinată, el nu mai are încredere în oamenii pe care îi coordonează, iar moralul îi e la pământ. Şi pentru chef Bontea presiunea e mare: mai are numai trei oameni în concurs şi nu ştie pe câţi dintre ei îi poate duce mai departe în semifinală şi finală. Iar chef Scărlătescu pare să joace mai dur ca oricând, pentru că e decis să-şi ia revanşa.

            Proba duelului de marţi seară va aduce o temă grea: fructe. Exotice sau nu, ele sunt cu atât mai greu de aranjat în farfurii atrăgătoare şi gustoase cu cât ingredientul vedetă este indicat de cineva din echipa adversă, după o tragere la sorţi. Cine sunt semifinaliştii acesui sezon, telespectatorii Antena 1 află marţi, 25 aprilie, de la 20.30, la „Chefi la cuţite”.

            Antena 1 va difuza săptămâna viitoare luni, pe 1 mai, semifinala, iar marţi, pe 2 mai, finala celui de-al treilea sezon „Chefi la cuţite”.