„Chefi la cuţite”: Un concurent îi vrăjeşte pe juraţi cu… pâine şi sare – FOTO

De: Cătălina Matei / 20.09.2016, 13:10
„Chefi la cuţite”: Un concurent îi vrăjeşte pe juraţi cu... pâine şi sare - FOTO
În ediţia de marţi, 20 septembrie, difuzată la Antena 1 de la ora 20.30, cei trei chefi sunt întâmpinaţi de un concurent cu… pâine şi sare.

Îmbrăcat în port popular, Matei va aduce tradiţia chiar în mijlocul platoului „Chefi la cuţite”: acesta va pregăti pentru juraţi o pâine special, cu maia făcută de el, pe care o va frământa şi alinta pentru ca pâinica obţinută să îi vrăjească pe chefi. Un susţinător al tradiţiilor româneşti, concurentul va fi o reală apariţie în emisiune, iar platingul său îi va lăsa pe chefi fără cuvinte: pâine şi sare, aranjate frumos pe o bucată de lemn. Care va fi verdictul celor trei şi reacţia în faţa concurentului, telespectatorii Antena 1 vor afla azi de la 20.30.

Şi tot azi, chef Bontea pierde un pariu în faţa celorlalţi doi colegi şi primeşte şi o pedeapsă: să termine tot din prima farfurie sosită la jurizare, indiferent dacă îi place sau nu mâncarea. Pentru că în pauzele de filmare cei trei juraţi joacă uneori poker pe pedepse, chef Bontea, cel care pierde, trebuie să execute pedeapsa primită de la chef Dumitrescu şi chef Scărlătescu. Aşa se face că Sorin Bontea se va lupta, la propriu, cu o farfurie plină cu quinoa, un aliment care nu îi este deloc pe plac şi pe care se va chinui să îl înfulece chiar şi în pauză, pentru a-şi ţine cuvântul dat.