„Chefi la cuţite”: un pirat vrea să-i dezlege cununiile Ginei Pistol cu un portret al lui chef Scărlătescu – FOTO

De: Cătălina Matei / 13.09.2016, 12:26
„Chefi la cuţite”: un pirat vrea să-i dezlege cununiile Ginei Pistol cu un portret al lui chef Scărlătescu - FOTO
Antena 1 difuzează emisiunea „Chefi la cuţite” şi marţi, 13 septembrie, de la ora 20.30. O largă varietate de personaje cel puţin interesante îşi vor plimba platourile aburinde prin faţa celor trei pretenţioşi chefi Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea şi vor reuşi să scoată la iveală din preparatele româneşti, italieneşti, nemţeşti ori ţigăneşti cele mai puternice savori şi cele mai interesante arome, marţi seara la „Chefi la cuţite”, de la ora 20.30.

Hohote de râs se vor declanşa când un fan al lui Cătălin Scărlătescu, costumat într-un pirat roşu ca focul, va găti o ciorbă ţigănească cu care speră să-l cucerească pe idolul său, după ce spune: „Este unul dintre cei mai sexi bărbaţi din România, care a cucerit toate pirandele din ţară”. Acelaşi concurent va avea un mod inedit de prezentare a mâncării ascunzând în fiecare farfurie o poză a bucătarului său preferat, care este pentru el precum o icoană ce poate dezlega chiar şi cununii, aşa că Gina Pistol o va ţine aproape.

Tot în ediţia de marţi Mihai, zis Dumbo, va pregăti nişte crochete perfect rumenite de cartofi cu brânză de capră, iar o tânăra de 24 de ani cu doi copii al căror tată se află în închisoare va da viaţă unei reţete tradiţionale de tigaie picantă cu legume, în timp ce fuduliile de berbec ori puiul cu usturoi nu vor avea succes. Doamna Parascheva din Bucovina se va prezinta în port tradiţional moldovenesc, în vreme ce domnul Roşca, un domn neînsurat se va lăuda cu o iubită pe jumătatea vârstei lui si va spune că „femeile vin când vreau eu nu când vor ele”. Dacă şi votul juraţilor va veni la fel de repede şi va fi unul cu succes rămâne de văzut marţi seara. Detalii despre toate acestea, dar şi cine îl va emoţiona până la lacrimi pe chef Florin Dumitrescu, telespectatorii Antena 1 află marţi, 13 septembrie, de la ora 20.30.