Chefii ajung la mâna femeilor din vieţile lor

De: Cătălina Matei / 06.06.2016, 12:35
Chefii ajung la mâna femeilor din vieţile lor
Schimbare de situaţie luni seara la „Chefi la cuţite”. Semifinala, difuzată la Antena 1 pe 6 iunie de la 20.30, aduce probe noi şi un alt mecanism de concurs.

 Aşa se face că la prima probă a serii concurenţii ce au ajuns în această etapă a show-ului gătesc singuri, fără să mai facă echipă şi fără să mai fie îndrumaţi de către cei trei chefi. Geta, Marius, Raluca, Cătălina, Manole, Negoiţă, Cristi, Mădălina şi Ana primesc la această probă sarcina de a găti cu un ingredient scump şi pretenţios, homarul, care le va da bătăi de cap. Surpriza serii însă este că nu juraţii vor degusta şi vor vota, ci femeile din vieţile lor.

Astfel, la prima probă a semifinalei „Chefi la cuţite” invitate la masa jurizării vor fi Miruna, fiica lui Sorin Bontea, Cristina, soţia lui Florin Dumitrescu, şi Carmen, „sora” lui Cătălin Scărlătescu. Cele trei doamne vor degusta din preparatele cu homar, fără să ştie cine le-a gătit, astfel că jurizarea va fi cu atât mai palpitantă: chefii ajung la mâna lor pentru că prin voturile lor vor fi eliminaţi doi concurenţi. Fiecare dintre chefi este supus riscului ca un concurent din echipa sa să plece acasă, eliminat de propria rudă.

  Cea de-a doua probă a semifinalei va aduce în bucătărie numai şase concurenţi. Despre cine este vorba, telespectatorii Antena 1 vor descoperi luni seară, de la 20.30. Proba care are ca temă „signature dish” va fi jurizată de cei trei chefi, iar pentru că finala bate la uşă orgoliile vor da în clocot, iar nervii vor fi tocaţi mărunt.  Marţi, 7 iunie, de la 20.30, Antena 1 difuzează marea finală „Chefi la cuţite.