Chefii Dumitrescu, Scărlătescu şi Bontea intră în bucătărie. Află care sunt echipele

De: Cătălina Matei / 29.11.2016, 12:42
Chefii Dumitrescu, Scărlătescu şi Bontea intră în bucătărie. Află care sunt echipele
Azi de la 20.30, chefii Dumitrescu, Scărlătescu şi Bontea intră în bucătărie pentru a se întrece cu echipele de vedete pe care şi le-au format.

 Aşa se face că Florin Dumitrescu va găti împreună cu Diana Munteanu şi Dima Trofim, Cătălin Scărlătescu îi va avea alături de Daniela Crudu şi Cosmin Seleşi, iar Sorin Bontea îi va alege pe Şerban Copoţ şi Liviu Vârciu. Iar surpriza serii este faptul că cei trei chefi pot găti împreună cu vedetele alese, ceea ce va face competiţia mult mai interesantă. Nu vor lipsi glumele, şotiile, micile accidente în bucătărie, spre deliciul telespectatorilor. Iar la jurizare vor sosi foşti concurenţi de la „Chefi la cuţite”, care au fost trecuţi prin chinurile iadului în timpul concursului şi care acum ajung să jurizeze ei mâncarea chefilor. Ce meniuri au de gătit cele trei echipe şi cine va câştiga rămâne de văzut azi de la 20.30 la Antena 1.  

 Ediţia specială a emisiunii are şi un premiu, în valoare de 3000 de euro, care va fi donat de echipa câştigătoare pentru o cauză nobilă. Acesta va merge la Rareş, un băieţel de 8 ani cu o poveste impresionantă, un băieţel greu încercat de viaţă, dar foarte curajos şi demn. Rareş s-a născut cu cea mai gravă formă de „spina bifida”, iar în urma acestui diagnostic medicii nu îi dădeau nicio şansă de supravieţuire. De la acest defect al dezvoltării tubului neural au apărut şi alte probleme, complicaţii, operaţii peste operaţii. Rareş este acum în scaun cu rotile, dar părinţii lui fac eforturi supraomeneşti pentru a-l sprijini şi pentru a-i oferi toate tratamentele care într-o zi l-ar putea face să se ridice. Pofta lui de viaţă este mai presus de toate aceste grave probleme, iar Rareş spune că fiecare dintre noi ar trebui să fie conştient de cât de important este să poţi merge pe picioarele tale.