Chefii gustă pentru prima oară muşchi de cangur la „Chefi la cuţite”

De: Cătălina Matei / 06.03.2017, 13:06
Chefii gustă pentru prima oară muşchi de cangur la „Chefi la cuţite”
Toată lumea într-o singură farfurie. Aşa s-ar putea denumi preparatul pe care un concurent alege să îl prezinte celor trei juraţi luni seara la „Chefi la cuţite”, în speranţa că va merge mai departe în concurs. Muşchi de cangur din Australia, piure de yam din Africa, rubarbă, callaloo, un soi de spanac jamaican, şi ackee din Jamaica, acestea sunt ingredientele de bază cu care concurentul va jongla în farfurie. Cum vor reacţiona juraţii când vor gusta şi ce părere au despre carnea de cangur, pe care nu au mai încercat-o până acum, dar şi cum vor vota farfuria cu pricina, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30 la „Chefi la cuţite”.

Şi tot luni chefii Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu au parte de încă o premieră: vor mânca lucernă, fără să ştie ce este. Şi asta pentru că un concurent vrea să le arate că un preparat simplu, din puţine ingrediente, deloc scumpe, poate fi gustos. Aşa vor ajunge cei trei chefi să guste dintr-o turtă de casă cu lucrenă. Cum li se va părea gustul rămâne însă de văzut.

Cum îşi răsfaţă chef Cătălin colegii la platou: le găteşte micul dejun

Chef Scărlătescu e mereu atent cu colegii săi. Deşi a pierdut un pariu şi trebuie să treacă la cratiţă în culise, vrea să-i întâmpine ca la carte: le pregăteşte micul dejun, unul consistent format din ouă fierte, croissante moi şi parfumate, cafea delicioasă şi vin spumant şi îi invită la o masă frumos decorată de pe care nu lipseşte un trandafir roşu. Ce spun colegii lui şi Gina, telespectatorii află luni de la 20.30.