Chefii se întorc pe micile ecrane, cu cel de-al şaselea sezon ”Chefi la cuţite”

De: Alexandra Necsoiu / 11.10.2018, 15:52
Chefii se întorc pe micile ecrane, cu cel de-al şaselea sezon ”Chefi la cuţite”
Chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu sunt pregătiţi să reînceapă focurile unei lupte culinare, în cel de-al şaselea sezon al emisiunii ”Chefi la cuţite”. Mult aşteptata premieră, difuzată pe Antena 1, pe 29 şi 30 octombrie, de la ora 20:00, va debuta cu multe surprize pentru telespectatori, dar şi pentru cei trei maeştri ai bucătăriei.

Concurenţi talentaţi, preparate ce nu au mai fost prezente până acum sub cloşuri, noi reguli, dar şi o veste neaşteptată din partea Ginei Pistol ce îi va lua prin surprindere pe juraţi, toate vor face parte din spectacolul acestui nou sezon.

Cei care vor trece de data aceasta pragul bucătăriei “Chefi la cuţite” vor fi nevoiţi să se ridice la standardul ridicat, impus de bucătarii excepţionali ai sezonului 5. Nu doar o singură dată, din spatele uşilor îşi vor face apariţia personaje care îi vor lăsa pe chefi fără replică, însă ce strategii vor folosi juraţii în a le acorda, sau nu, un vot de încredere, rămâne de văzut. Cel de-al şaselea sezon va oferi o şansă unică unor bucătari talentaţi, aflaţi la început de drum, dar şi unor candidaţi ce se luptă pentru a primi o a doua şansă din partea chefilor. Oameni de toate vârstele, cu meserii printre cele mai surprinzătoare, pasionaţi de gastronomie care au trecut graniţele pentru a se înscrie în acest show, toţi vor face parte din arena culinară a sezonului 6. După focurile etapei de audiţii şi a celei de Bootcamp, doar 18 locuri vor rămâne disponibile în aventura culinară ”Chefi la cuţite”, însă până la a-şi alege ucenicii, cei trei juraţi vor căuta să găsească ”spectacol în farfurie”. 
             

Până în acest moment, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu şi-au adjudecat fiecare câte două finale, tocmai de aceea clasamentul îi impune lui Cătălin Scărlătescu să lupte şi mai aprig în sezonul cu numărul 6: “Eu rămân la părerea că oricine poate participa la acest concurs- indiferent de rasă, vârstă, sex sau profesie. Îmi doresc ca în acest sezon să câştig fie cu un sudor, cu o croitoreasă, un sofer de tir, un marinar, un profesor universitar, sau o casieriţă. Şi lista poate continua!”, mărturiseşte juratul. Cât de încrezători vor intra cei trei în noul sezon, dar şi ce surprize îi aşteaptă încă din prima ediţie, telespectatorii Antena 1 pot vedea pe 29 şi 30 octombrie, de la ora 20:00.