Chefii se luptă pentru o amuletă controversată: ”O să aducă multă tensiune în echipă!”

De: Alexandra Necsoiu / 06.11.2018, 14:53
Chefii se luptă pentru o amuletă controversată: ”O să aducă multă tensiune în echipă!”
Pe lângă surprizele audiţiilor pe nevăzute, cea de-a patra ediţie din sezonul 6 ”Chefi la cuţite”, le rezervă chefilor o probă de gătit cu o miză foarte importantă, ce va schimba soarta jocului în confruntările pe echipe.

Amuleta bonus pusă la bătaie diseară va putea fi folosită de cheful care o va câştiga în momentul în care unul dintre bucătarii din viitoarea sa echipă va fi în pericol de eliminare. Mai exact, juratul va avea posibilitatea de a alege un alt concurent, tot din echipa sa, care să iasă din competiţie, salvând astfel persoana ce a obţinut cel mai mic punctaj în proba individuală. Acest avantaj poate cântări extrem de mult, dar cunoaşte două tăişuri, pentru că decizia cea mai grea va fi în mâinile chefului ce va câştiga cea de-a patra amuletă: ”O să aducă multă tensiune în echipă!”, afirmă chef Dumitrescu.

În acest moment, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au adjudecat fiecare câte o amuletă importantă, însă diseară scorul egal se va sparge într-o competiţie ”la cuţite”. Cei trei vor fi provocaţi să gătească o farfurie impecabilă, căci juratul invitat special este nimeni altul decât Henrik Sebok, un bucătar cu greutate în domeniul gastronomiei: ”Este drastic! Henrik este tehnic, un chef cu coloană vertebrală. E un bucătar foarte bun şi va fi complicat astăzi. Are stilul lui inconfundabil.”, afirmă chefii Bontea şi Scărlătescu.

Cum va decurge competiţia dintre chefi, ce farfurii vor pregăti aceştia şi ce preparat va încânta papilele gustative ale unui jurat ce analizează extrem de dur, telespectatorii Antena 1 pot urmări diseară, de la 20:00, într-o nouă ediţie a celui mai iubit show culinar.