Cheia succesului Voltaj: Tipicari cu muzica

Apropo.ro / 21.02.2005, 10:38
Cheia succesului Voltaj: Tipicari cu muzica
În sondajul organizat de site-ul ApropoTV, trupa Voltaj se afla pe primul loc, la distanța de doua procente fața de urmatorii clasați, trupa Paraziții. Acum ceva vreme, într-un top alcatuit de cinci DJ-i de la tot atatea radio-uri de renume tot special pentru revista


În sondajul organizat de site-ul ApropoTV, trupa Voltaj se afla pe primul loc, la distanța de doua procente fața de urmatorii clasați, trupa Paraziții. Acum ceva vreme, într-un top alcatuit de cinci DJ-i de la tot atatea radio-uri de renume tot special pentru revista noastra, specialiștii au ajuns fix la aceeași concluzie. Ca Voltaj sunt cea mai buna trupa romaneasca.

Așa o potrivire de pareri într-un domeniu atat de controversat cum e muzica autohtona e un fenomen rar, așa ca ne-am hotarat sa aprofundam un pic subiectul. Apropo Tv a vorbit cu solistul trupei Voltaj, Calin Goia, care ne-a spus cate ceva despre rețeta succesului.

Din ’98, de cand a venit el în trupa, nu a avut decat doua vacanțe, în total doua saptamani. În rest numai la munca, inclusiv de sarbatori. Îl pufnește și rasul cand îi aduc aminte ca ziarele l-au dat logodit cu Dana Nalbaru și ca se pregatește de nunta. „Și eu, și Dana, muncim foarte mult. Pur și simplu nu mai avem timp de așa ceva”.

Citește articolul în întregime doar din

Tags: