Chello Central Europe partener cu Shorts International

De: Mioara Tronaru / 11.04.2013, 17:57
Chello Central Europe partener cu Shorts International
Chello Central Europe comunică semnarea parteneriatului cu Shorts International, lider mondial în industria de divertisment a filmelor de scurtmetraj. Ca urmare a acestei colaborări, distribuţia canalului Shorts TV se va extinde în Europa Centrală şi de Est.

Chello Central Europe va distribui versiunea HD a canalului ShortsTV în Polonia, Ungaria, România, Republica Cehă, Slovacia, Bulgaria şi Balcani. Parteneriatul regional va satisface cererea tot mai mare pentru drepturile multi-media şi pentru un conţinut nou, de calitate. ShortsTV a fost lansat în România în luna martie a acestui an şi se află într-o continuă extindere la nivel internaţional.

“Chello Central Europe este un partener excelent, cu o strategie de marketing locală foarte bine realizată”, declară Carter Pilcher, CEO ShortsTV. “Succesul obţinut în urma lansării canalului în reţeaua Romtelecom, ne-a făcut să înţelegem că platformele digitale moderne se află într-o permanentă înnoire a conţinutului cu filme de calitate, care să satisfacă nevoile telespectatorilor. Suntem încântaţi de parteneriatul cu Chello Central Europe şi încrezători în experienţa pe care o deţine această companie în regiune.”

“Poziţia ocupată de compania noastră în Europa constituie un beneficiu pentru ShortsTV. Echipa noastră are o experienţă vastă în lansarea, localizarea şi distribuţia canalelor internaţionale de divertisment pe cele mai bune platforme de pe pieţele din regiunea CCE. Suntem bucuroşi de această colaborare”, adaugă Levente Málnay, CEO Chello Central Europe.

ShortsTV HD este primul canal HD din lume dedicat filmelor de scurt-metraj. Canalul a fost lansat în luna aprilie 2012 şi are acum peste 8 milioane de abonaţi în Olanda, Belgia, Franţa, Turcia, România şi Africa de Est. Postul este structurat pe mai multe genuri (Stars in Shorts, Best in Fest şi Animation) şi este difuzat 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.