Cheloo a mãrturisit în ce magazin nu a intrat niciodatã în viaţa lui

De: Nicoleta Nicolae / 19.05.2016, 12:50
Cheloo a mãrturisit în ce magazin nu a intrat niciodatã în viaţa lui
Despre juratul „iUmor”, Cheloo, se ştie cã este una dintre cele mai acide prezenţe din showbiz-ul românesc, iar acest lucru este ştiut, cu siguranţã, de majoritatea celor care s-au inscris în lupta pentru cei 20.000 de euro puşi la bãtaie la emisiunea de la Antena 1. De multe ori, juratul îşi foloseşte umorul sec şi sarcastic tocmai pentru a-i testa pe concurenţi, iar de asta nu a scãpat nici trupa de improvizaţie Obligo.

Cei trei tineri au povestit încã din culise cã nu pregãtit absolut nimic, pentru cã tocmai ãsta este secretul lor: improzeazã pe loc, la cererea publicului, aşa cã i-au provocat pe juraţi sã îi ajute. Astfel, întrebat care e magazinul în care nu a intrat niciodatã, Cheloo a stârnit hohote de râs cu mãrturisirea sa: un magazin de articole bisericeşti. Acesta a devenit şi locul în care s-a desfãşurat acţiunea momentului din concurs, iar Delia şi Mihai au trebuit sã completeze cu cinci genuri de film şi cinci emisiuni tv. Iar pentru cã nu toatã lumea din salã era familiarizatã cu acest gen de show, unul dintre concurenţi a şi explicat regulile jocului: „Când eu spun schimbã, colegii mei vor trebui sã schimbe un gest, o replicã sau stilul în care de desfãşoarã acţiunea”.

Delia le-a mãrturisit colegilor sãi cã nu e deloc strãinã de show-urile de improvizaţie: „Mã joc şi eu cu colegii mei de trupã; facem treaba asta des, în duba noastrã cea de toate zilele, cu care mergem în turnee şi în care ne petrecem foarte multe ore. Asta ai sã auzi mereu

Dacã au reuşit sau nu concurenţii de la Obligo sã demonstreze cã au umor, dar şi ce alte dezvãluiri din vieţile personale le-au mai pregãtit juraţii, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie a emisiunii „iUmor”, difuzatã duminicã, de la 20:00, la Antena 1.