Cheloo a RĂBUFNIT: Te-aş fi CĂLCAT în picioare, dar sunt deja CONDAMNAT

De: Cristiana Trifu / 25.09.2017, 15:39
Cheloo a RĂBUFNIT: Te-aş fi CĂLCAT în picioare, dar sunt deja CONDAMNAT
Numărul unui concurent de la „iUmor“ a reuşit să-l enerveze atât de tare pe Cheloo încât acesta a mărturisit că ar fi recurs la violenţă dacă nu ar avea deja un dosar penal.
Marian Ghiţă a zis, la iUmor, că artistul şi-ar părăsit familia.
 
„Ce ştii tu despre familia familia mea? Pentru ce ai zis, dacă nu aş fi fost condamnat pentru 0.6 grame de iarbă, oferită unui fraier, poate să taie la montaj, poate nu, aşa, te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal. În general, când eşti infractor dovedit în România, nu poţi să faci două dosare unul peste altul, pentru că mergi direct la puşcărie, iar eu am nevoie să-mi întreţin familia. Tu nu ştii nimic despre mine. Eu, în calitate de Ion Ştefan Cătălin, niciodată nu am vrut să le dau junaliştilor un drept la replică, pentru că e normal să-i ignor”, a spus Cheloo în cadrul emisiunii iUmor.

Dacă în mod normal concurenţii sunt cei care trăiesc emoţii intense pe scena iUmor, duminica aceasta Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au fost cei care au trecut prin stări extreme. Revederea dintre Mihai Bendeac şi Ana Maria Caliţa, una dintre cele mai îndrăgite foste concurente ale emisiunii, a fost complet neprevăzută. În stilul caracteristic, Ana Maria a glumit spunând că a revenit în sezonul patru al show-ului iUmor pentru că are nevoie de bani să îşi cumpere un loc de parcare şi o boxă la apartamentul său proaspăt achiziţionat.

La final, încântat de numărul de stand-up, Mihai Bendeac a uimit pe toată lumea când s-a ridicat de pe scaun, a mers direct pe scenă şi a sărutat-o pe Ana Maria. ”A fost un ! Am văzut eu la Hollywood, când e o decernare de premii Oscar, iar unul dintre actori, în semn de apreciere, îşi sărută colega. Nu contează că e măritată, că e singură, nu are legătură cu asta”, a explicat apoi Mihai Bendeac.

Florin Giga şi Nicolae Stoian s-au remarcat, nu neapărat în mod pozitiv, printr-un concurs de mâncat. În timp ce unul gusta ardei iute, altul încerca sare de lămâie sau porumb învârtit pe o bormaşină, iar la final Florin şi-a înfipt dinţii într-un cactus plin de ţepi.
Dezamăgit de calitatea numărului, Mihai Bendeac s-a lansat într-o critică amănunţită. Cum, însă, Florin Giga şi Nicolae Stoian păreau să primească impresiile juratului destul de relaxat, Bendeac s-a simţit ofensat şi i-au scăpat şi câteva remarci răutăcioase la adresa lor.

Deloc supărat, unul dintre concurenţi chiar a glumit şi l-a întrebat pe Mihai dacă ar mai fi vorbit aşa şi dacă mama sa s-ar fi aflat în sală, făcând aluzie la sezonul trecut, când Emilia Bendeac a asistat la filmările pentru emisiunea iUmor.
Sigur pe el, Mihai Bendeac a mărturisit că prezenţa mamei sale nu ar fi schimbat situaţia şi, drept dovadă, s-a oferit să o sune. ”Sărut mâna, ce faci? Mamă, te deranjează dacă i-am spus unui prost că e prost?”, a întrebat-o Mihai pe mama sa. Răspunsul acesteia a venit însă rapid şi a fost unul şocant pentru fiul său: ”Da!”.
Florin şi Nicolae au plecat acasă fără nici un vot de încredere, ceea ce nu s-a întâmplat însă şi în cazul lui Claudiu Popa. Numărul său de stand-up despre problemele cu femeile a rezonat cu cei trei membri ai juriului, care i-au dat voturile lor.   

O adevărată încercare pentru nervii juraţilor a fost Gabriel Codreanu, un şofer profesionist venit din Oslo pentru a-şi prezenta un număr de improvizaţie de care era foarte mândru. Impresia a fost însă doar a sa, nefiind împărtăşită de nici măcat unul dintre cei trei juraţi. ”M-a lăsat fără energie. Nu cred că a scris nimic, doar a venit pe scenă şi a început să vorbească… parcă spunea la rând cuvinte pe care le ştie”, a spus la final Delia.
Cel puţin la fel de neinspirată li s-a părut şi alegerea lui Marian Ghiţă, care a vrut să se întoarcă şi în sezonul 4 al emisiunii iUmor după ce data trecută lui Cheloo nu i s-a părut suficient de bun numărul lui de roast. ”Anul acesta, am făcut unul bun, ca să râdă publicul, nu juraţii”, a spus Marian, însă remarcile lui transformate în atac la adresa juraţilor nu au avut efectul scontat.

Şi când credeau că le-au văzut pe toate, juraţii iUmor au avut apoi parte de un număr de ”magie periculoasă”, în care protagonistul, japonezul Ţamba Periculosul, a ”degustat” câteva zeci de lame de ras, mai multe şerveţele de hârtie şi un balon, toate însoţite de câte un pahar de absint la final.
Impresionat de numărul său de magie, Cheloo a vrut să îl cinstească după tradiţia românească, aşa că l-a servit cu un pahar de ţuică, pe care Ţamba a apreciat-o foarte mult. ”Dacă tot i-a plăcut, să îi dăm! Sticla aceasta e pentru drum, pune-o la cală. E făcută de mine, acasă”, i-a spus apoi Cheloo şi i-a dăruit o sticlă întreagă de ţuică românească din producţia proprie.
”Nu cred că a venit cu gândul să câştige iUmor, el a venit să îşi prezinte numărul, pentru că a muncit cu drag la el, iar cineva îi oferă posibilitatea să şi vadă o mică parte din România”, şi-a justificat apoi gestul juratul iUmor.

Mihai Bendeac a fost şi el inspirat de o ”degustare” la finalul unui număr în care Fifi şi Fufu, două dansatoare venite din Montreal, s-au bătut cu frişcă. Juratul iUmor nu a avut parte însă de experienţa la care se aştepta, deoarece frişca era de fapt spumă de ras, aşa cum Fifi şi Fufu au încercat să îl avertizeze.  
”Eu am crezut că fata se referă la ea când a spus că nu e atât de bună pe cât pare! Am crezut că e modestă, nici o secundă nu mi-a trecut prin cap că nu ar fi frişcă. Sunt bătăi întregi cu frişcă în toată istoria cinematografiei, cum să mă gândesc că cineva ar putea înlocui-o cu cremă de ras?!”, a mărturisit Mihai Bendeac încă şocat.

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea iUmor a debutat în martie 2016 la Antena 1. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei juraţi în faţa cărora sute de umorişti din întreaga lume şi-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie.
Fiecare dintre cele trei vedete îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.
Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.