Cheloo, atac la adresa Deliei: „Am sã ţi-o coc, îţi jur!”

De: Nicoleta Nicolae / 22.05.2016, 00:00
Cheloo, atac la adresa Deliei: „Am sã ţi-o coc, îţi jur!”
Imaginaţia românului nu cunoaşte limite în materie de umor şi asta au demonstrat-o în nenumãrate rânduri atât concurenţii show-ului de comedie „iUmor”, difuzat în fiecare duminicã, de la 20:00, la Antena 1, cât şi juraţii, care s-au autointitulat, ori de câte ori au avut ocazia, cel mai „nebun” juriu de televiziune”.

Cei trei, Delia, Mihai şi Cheloo au trãit intens cele nouã zile de audiţii, trecând rând pe rând prin toate stãrile posibile. Bineînţeles, nu au ratat ocazia sã se tachineze, iar de acest lucru a avut parte cel mai des Mihai Bendeac.

Un astfel de episod s-a întâmplat atunci când pe scena concursului şi-a fãcut apariţia doamna Rosa, o concurentã trecutã de mult de prima tinereţe. Delia nu doar cã i-a sugerat doamnei sã îl invite la dans pe Mihai, spre disperarea juratului, ba chiar a completat: „Luaţi-l în braţe, doamnã, strângeţi-l la piept, se lasã mai greu!”. În momentul în care le-a şi spus juraţilor cã îl place pe Mihai, Cheloo nu a mai suportat : „Gelozia din sufletul meu şi-a fãcut loc la suprafaţã, iar faptul cã m-a neglijat şi toatã atenţia ei s-a îndreptat cãtre Bendeac m-a lãsat cu un gust amar!”, a glumit rapperul, care a continuat: „eu m-am plictisit! Toatã lumea vrea sã îl pupe pe gurã pe Bendeac!”.

Delia le-a povestit râzând colegilor sãi cã adorã sã îl punã pe Mihai în astfel de situaţii: „Îmi place sã îl vãd fãcând cele mai groaznice lucruri posibile!”, însã Cheloo i-a sãrit imediat in ajutor colegului sãu: „Am sã ţi-o coc! Pentru cã îi faci asta lui Bendeac, îţi jur cã am sã îţi fac acelaşi lucru. Nu mai invita toate boşoroguţele sã atace Bendeacul nostru! El este cu bun simţ, nu a învãţat nimic de la mine!”, a spus Cheloo. Cum s-a încheiat întregul moment, dar şi ce alte dezvãluiri din vieţile personale le-au mai pregãtit juraţii, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie a emisiunii „iUmor”, difuzatã duminicã, de la 20:00, la Antena 1.