Cheloo atacă dur: „Mai taie femeie din dinţi şi fã ceva cu pãrul ãla…eşti demodatã!”

De: Nicoleta Nicolae / 16.05.2016, 13:39
Cheloo atacă dur:
Despre juratul „iUmor”, Cheloo, se ştie cã este una dintre cele mai acide prezenţe din showbiz-ul românesc, iar acest lucru este ştiut, cu siguranţã, de majoritatea celor care s-au inscris în lupta pentru cei 20.000 de euro puşi la bãtaie la emisiunea de la Antena 1.

De multe ori, juratul îşi foloseşte umorul sec şi sarcastic tocmai pentru a-i testa pe concurenţi, iar de un astfel de moment a avut parte o concurentã de doar 18 ani, venitã pe scena emisiunii cu un moment de actorie.

Pe Mihai Bendeac, Azaleea l-a cucerit: „E foarte greu sã joci pe scenã antitalentul. Eşti o posibilã bunã, foarte bunã actriţã!”, i-a mãrturisit el concurentei, spre amuzamentul lui Cheloo care a ripostat imediat: „Te-ai îndrãgostit! Mai aşteaptã şi tu 30-40 de ani ca sã ajungã femeia la maturitate artisticã!”. Ba mai mult, ştiind cã pe scenã ai nevoie în primul rând de tãrie de caracter, rapperul a vrut sã vadã cum reacţioneazã tânãra, scoasã din zona de confort.

„Ai nevoie de rinoplastie, mai taie femeie din dinţi, vino şi tu pe tocuri şi fã ceva cu pãrul ãla, taie-l, vopseşte-l… eşti demodatã!”, i-a spus Cheloo. Azaleea nu şi-a pierdut zâmbetul de pe buze şi bine a fãcut, pentru cã juratul a mãrturisit: „I-am spus toate astea pentru cã voiam sã vãd cum reaţioneazã, pur şi simplu, dacã încaseazã rãutãţile mele sau e sigurã pe ea!”. Cum s-a încheiat momentul, dar şi ce alte surprize au mai pregãtit concurenţii, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod „iUmor”, difuzat duminicã, de la 20:00, la Antena 1.