Cheloo descoperă melodia obligatorie pentru radiourile din România

De: Alexandra Necsoiu / 14.04.2017, 12:39
Cheloo descoperă melodia obligatorie pentru radiourile din România
Un om cu o chitară pe scena „iUmor” nu va stârni foarte mult interes în momentul apariţiei. Însă după ce va începe să cânte, el va reuşi într-un mod pe cât de simplu, pe atât de senzaţional să schimbe complet starea de spirit şi părerea juraţilor, înveselindu-i pe toţi cei care îl vor privi şi asculta în cea de a şaptea ediţie a emisiunii ce va fi difuzată în prima zi de Paşte, de la ora 20:30, la Antena 1

 

.

Este vorba despre sfaturile mele super simple pentru o viaţă mega împlinită. Le puteţi aplica chiar acum, instantaneu, şi… e totul mult mai bine”, va spune concurentul de îndată ce va păşi pe scenă. Buna dispoziţie şi veselia lui îl vor face pe Mihai Bendeac să îi spună „bine ai venit”, mai ales după o zi de jurizare pe care acesta o va caracteriza ca fiind „agonizantă”. Delia va fi în perfect acord cu colegul ei, bucurându-se şi ea de numărul de pe scenă. „Ai fost pentru noi schimbarea de stare. Eram aproape înmormântaţi”, va adăuga artista.

Însă cele mai multe aprecieri le va primi din partea lui Cheloo, care va spune despre concurent că a fost „preferatul meu pe ziua de azi”, iar despre melodie – că ar trebui să fie obligatorie la toate radiourile. „Eu detest radioul, dar cred că ar fi minunat ca în fiecare dimineaţă la ora 07:00 sau la ora 08:00 toate radiourile să difuzeze această piesă, exact în forma asta… Bravo!”, va concluziona artistul.

Despre ce anume va cânta concurentul, în ce mod o va face şi cum va readuce zâmbetul pe buzele juraţilor la „iUmor”, telespectatorii vor vedea în ediţia specială de Paşte, duminică, 16 aprilie, de la ora 20:30 la Antena 1.