Cheloo, gelos pe Delia: ”În această carieră muzicală, niciodată nu am avut parte de aşa ceva”

De: Cristiana Trifu / 11.05.2018, 10:28
Cheloo, gelos pe Delia: ”În această carieră muzicală, niciodată nu am avut parte de aşa ceva”
Un cadou primit de Delia de la spectatori în timpul filmărilor ”iUmor” l-a făcut pe Cheloo puţin gelos.

O pernuţă în formă de inimă, cu poza Deliei imprimată, şi o cană însoţită de un mesaj i-au fost dăruite artistei de două fete, spectatoare la filmările ”iUmor”. ”În această carieră muzicală, niciodată nu am avut parte de aşa ceva, nimeni nu a spus despre muzica mea sensibilă aşa ceva. Erau zile, când eram eu tânăr, când fetele îmi aruncau pe scenă ursuleţi de pluş… la concert Paraziţii!”, a exclamat Cheloo la vederea cadoului.

Ce i-a răspuns Delia colegului său, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, în ediţia cu numărul 12 a emisiunii ”iUmor”. Cea de-a 12 ediţie ”iUmor” din acest sezon este şi ultima în care telespectatorii au ocazia de a-şi vota preferaţii. Pe 20 mai, telespectatorii au ocazia de a revedea cele mai tari momente, urmând ca duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor decide cine este câştigătorul ”iUmor” din acest sezon!
La finalul fiecărei reprezentaţii, cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.


 

Tags: