Cheloo, supărat de un concurent: ”Sunt la muncă, nu contează pentru nimeni dacă am căzut în cap cu o oră înainte”

De: Cristiana Trifu / 14.05.2018, 11:35
Cheloo, supărat de un concurent: ”Sunt la muncă, nu contează pentru nimeni dacă am căzut în cap cu o oră înainte”
Deranjat de atitudinea unui artist, la ”The Four – Cei 4”, Cheloo a răbufnit şi a încercat să îi explice acestuia că e o dovadă de lipsă de respect pentru spectatorii săi dacă atunci când urcă pe o scenă pare blazat.

Juratul ”The Four – Cei 4” s-a supărat că tânărul din faţa sa nu a părut că îşi doreşte să fie pe acea scenă, astfel că acesta a răbufnit! ”Eu dacă am dormit două ore şi apoi urc pe scenă, dau cât pot, dar tu nu ai dat nimic! Pe mine mă plăteşte lumea, mă vede contra cost, sunt la muncă, nu contează pentru nimeni dacă am căzut în cap cu o oră înainte. Asta este, sunt trezit de colegi şi muncim! Asta înseamnă să fii artist, din punctul meu de vedere!”, i-a spus Cheloo.

Cine a primit criticile, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1, când bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă, iar noi challengeri, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să obţină unul dintre locurile ocupate de cei patru artişti aflaţi pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranţă! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii Antonia, Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun. În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi pierde locul, există o şansă de salvare: Artiştii care au ocupat de-a lungul competiţiei un scaun pot fi votaţi de telespectatori prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiţiei, iar patru dintre ei, care au obţinut cele mai multe voturi, pot fi întorşi direct în finală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.

Tags: