Chelsea a facut apel la decizia suspendarii lui Kezman

Apropo.ro / 07.08.2004, 14:41
Chelsea a facut apel la decizia suspendarii lui Kezman
Clubul Chelsea a facut apel la decizia Federației Engleze de Fotbal (FA) de a-l suspenda pe atacantul Mateja Kezman pentru trei partide, începînd cu data de 17 august, a anunțat, vineri, FA, citata de AFP. Kezman a fost eliminat de pe teren pentru comportament violent în timpul

Clubul Chelsea a facut apel la decizia Federației Engleze de Fotbal (FA) de a-l suspenda pe atacantul Mateja Kezman pentru trei partide, începînd cu data de 17 august, a anunțat, vineri, FA, citata de AFP.

Kezman a fost eliminat de pe teren pentru comportament violent în timpul partidei amicale susținute în compania formației italiene AS Roma, cîștigata de englezi cu scorul de 3-0, în cadrul turneului de pregatire efectuat în SUA, în luna iulie.

FA va lua, luni, o decizie în legatura cu apelul clubului londonez. Indiferent de hotarîrea Federației Engleze, fotbalistul sîrb va evolua în meciul cu Manchester United, programat pe 15 august, din prima etapa a campionatului Angliei.

Mateja Kezman, în vîrsta de 25 de ani, a fost transferat pe 12 iulie la Chelsea Londra de la echipa olandeza PSV Eindhoven, pentru care a marcat 95 de goluri în patru sezoane.

Mediafax