Chelsea – CFR Cluj 2-1

Apropo.ro / 09.12.2008, 23:38
Chelsea - CFR Cluj 2-1
Prima echipa din Romania ajunsa pe Stamford Bridge, CFR Cluj nu s-a temut de Terry sau Ballack, scrie Sport.ro.

In ultimul sau meci din grupele Ligii Campionilor, CFR a practicat un fotbal placut in compania formatiei Chelsea. Astfel, cu 4 puncte acumulate in grupele UCL, CFR nu reuseste sa ajunga nici macar in primavara Cupei UEFA.

Minutul 40 avea sa aduca atat primul cartonas galben al meciului (Trica), cat si primul gol. Lovitura libera executata de Deco – in urma faultului facut de Trica – l-a gasit total liber pe Salomon Kalou. Acesta nu a stat mult pe ganduri si Chelsea intra in avantaj la cabine.

Chelsea a pornit ca din pusca si dupa revenirea de la cabine! Ocazia uriasa a lui Anelka (’54) si parada lui Nuno Claro au pus CFR-ul pe contraatac in chiar faza urmatoare. Mingea a ajuns la Panin si acesta l-a servit impecabil pe Yssouf Kone, care a egalat cu o lovitura de cap imparabila (’55)!

Imediat după egalare, Nuno Claro l-a blocat perfect pe Joe Cole intr-o situatie periculoasa (’57). Aceasta ocazie nu era menita decat sa anunte golul doi. Drogba a intrat pe teren in minutul 65 si peste doar sase minute a readus Chelsea in avantaj, in urma unui serviciu superb al lui Joe Cole.

Echipele de start:

CHELSEA: Cech – Bosingwa, Alex, Terry, A. Cole – Obi Mikel – J. Cole, M. Ballack, Deco, S. Kalou – Anelka
Antrenor: Luiz Felipe Scolari

CFR CLUJ: Nuno Claro – Panin, Cadu, Alcantara, Pereira – G. Muresan, Dani – Culio , Trica, Dubarbier – Y. Kone
Antrenor: Maurizio Trombetta

Mai multe detalii despre meciul Chelsea-CFR, pe Sport.ro.

Foto: Prosport.ro