Chelsea Clinton, angajata reporter la NBC News

Apropo.ro / 15.11.2011, 15:03
Chelsea Clinton, angajata reporter la NBC News
Chelsea Clinton, fiica fostului presedinte american Bill Clinton, a devenit jurnalist corespondent cu norma intreaga pentru NBC News.

Fiica secretarului de stat american Hillary Clinton si a fostului presedinte american Bill Clinton va fi corespondent special al NBC, potrivit unui comunicat de presa emis de canalul de televiziune american.

Chelsea Clinton (31 de ani) va realiza materiale pentru stirile de noapte si pentru emisiunea saptamanala „Rock Center with Brian Williams” pe tema „Making a Difference”, care incearca sa scoata in evidenta persoane sau organizatii cu o activitate remarcabila in SUA sau in alte parti ale lumii.

Brian Williams a subliniat ca Chelsea Clinton „a dus o viata remarcabila” si „are o capacitate rara de intelegere a umanitatii, pe strazile oraselor, prin tara si peste tot in lume”.

Chelsea Clinton

Chelsea Clinton, care traieste New York, cu sotul ei, Marc, isi pregateste un doctorat la Universitatea Oxford, lucreaza la Universitatea din New York si la fundatia Clinton a tatalui sau, iar noua colaborare ii va permite sa-si continue aceste activitati.

Ea a devenit a doua fiica a unui presedinte american care a fost angajata de NBC News, dupa Jenna Bush Hager, fiica fostului presedinte George W. Bush, care lucreaza ca jurnalist corespondent pentru emisiunea „Today” a postului NBC, ocupandu-se indeosebi de probleme de educatie.