Chelsea Londra în semifinale

Apropo.ro / 13.04.2005, 10:13
Chelsea Londra în semifinale
Echipa Chelsea Londra s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, în ciuda înfrîngerii suferite, marți, în deplasare, cu scorul de 2-3, în fața formației Bayern Munchen, în manșa secunda a sferturilor de finala ale competiției. Pentru Bayern Munchen au

Echipa Chelsea Londra s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, în ciuda înfrîngerii suferite, marți, în deplasare, cu scorul de 2-3, în fața formației Bayern Munchen, în manșa secunda a sferturilor de finala ale competiției.

Pentru Bayern Munchen au înscris Pizarro ’65, Guerrero ’90 și Scholl ’90+5, în timp ce pentru Chelsea au punctat Lampard ’30 și Drogba ’80. Meciul tur a fost cîștigat de formația londoneza, cu scorul de 4-2.

Chelsea va întîlni în semifinale cîștigatoarea meciului Juventus Torino – Liverpool (în tur, 1-2), care se va disputa miercuri, la fel ca partida PSV Eindhoven – Olympique Lyon (în tur, 1-1).

Meciul Inter Milano – AC Milan suspendat din cauza incidentelor

Meciul Internazionale Milano – AC Milan, din manșa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, a fost suspendat, în minutul 75, la scorul de 0-1, în urma incidentelor provocate de suporterii gazdelor, informeaza ediția on-line a cotidianului Gazzetta dello Sport.

Meciul a fost întrerupt pentru prima oara în minutul 73, dupa ce, în urma unui gol anulat de arbitrul Markus Merk echipei Inter Milano, suporterii interiști au aruncat pe teren cu sticle, fumigene și alte obiecte. O fumigena l-a lovit chiar în spate pe portarul echipei AC Milan, Dida. Partida a fost suspendata pentru aproximativ 25 de minute, timp în care jucatorii celor doua echipe au așteptat decizia la vestiare. Merk a hotarît ca întîlnirea sa continue, dar dupa aproximativ doua minute de joc, fanii gazdelor au început sa arunce din nou cu fumigene pe teren, moment în care arbitrul a decis suspendarea definitiva a partidei.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Andrei Șevcenko, în minutul 30. În tur, AC Milan a cîștigat cu scorul de 2-0.

Comisia de Disciplina a UEFA va analiza incidentele și va decide daca scorul de 1-0 va fi validat ca final sau daca se va lua o alta masura.

„Istoria spune ca AC Milan va merge în semifinale iar Inter va primi o sancțiune severa din partea UEFA: înfrîngere la masa verde și, cel mai probabil, suspendarea terenului în cupele europene”, scrie Gazzetta dello Sport.

În septembrie 2004, Comisia de Disciplina a UEFA a decis ca formația AS Roma sa piarda, cu scorul de 0-3, meciul cu Dinamo Kiev, din grupa B a Ligii Campionilor, dupa ce arbitrul întîlnirii, suedezul Anders Frisk, a fost lovit în cap de o moneda aruncata din tribuna imediat dupa încheierea primei reprize. Stadionul echipei AS Roma a fost suspendat pentru doua meciuri în cupele europene.

Mediafax