Chelsea va renunta la Mutu

Apropo.ro / 05.10.2004, 09:39
Chelsea va renunta la Mutu
Clubul Chelsea Londra urmeaza sa renunțe la atacantul Adrian Mutu în perioada de transferuri din ianuarie, iar suma pentru care poate fi achiziționat jucatorul român este de aproximativ 5 milioane de lire sterline, informeaza saptamînalul britanic "People". În locul lui Mutu,

Clubul Chelsea Londra urmeaza sa renunțe la atacantul Adrian Mutu în perioada de transferuri din ianuarie, iar suma pentru care poate fi achiziționat jucatorul român este de aproximativ 5 milioane de lire sterline, informeaza saptamînalul britanic „People”.

În locul lui Mutu, antrenorul portughez al echipei Chelsea, Jose Mourinho, l-ar putea rechema în lot pe Carlton Cole, împrumutat pentru un sezon la Aston Villa, dupa ce acesta a avut un debut reușit în campionat.

O alta varianta pentru a completa atacul formației Chelsea este readucerea lui Mikael Forssell, împrumutat la Birmigham City.

Atacantul român a fost foarte aproape, în luna august, de un transfer la gruparea italiana Juventus Torino, dar patronul clubului Chelsea, miliardarul rus Roman Abramovici, a sistat negocierile.

„Șeful suprem de pe Stamford Bridge prefera sa recupereze cel puțin o parte din banii pe care fostul antrenorul Claudio Ranieri i-a cheltuit pentru a-l aduce pe Mutu. Oficialii de la Chelsea sînt dispuși sa asculte orice oferta situata în jurul sumei de 5 milioane de lire”, noteaza „People”.

Adrian Mutu a fost achiziționat de clubul Chelsea Londra în august 2003, de la gruparea italiana AC Parma, pentru suma de 15,8 milioane de lire sterline.

Mediafax