Chelsea vrea sa-i transfere pe Beckham si Ronaldo

Apropo.ro / 29.04.2004, 09:31
Chelsea vrea sa-i transfere pe Beckham si Ronaldo
Managerul echipei Chelsea, Claudio Ranieri, a dezvaluit cotidianului italian "Tuttosport" ca gruparea londoneza intenționeaza sa-l achiziționeze, în vara, pe lînga mijlocașul formației Real Madrid, David Beckham, și pe coechipierul acestuia, Ronaldo, informeaza presa

Managerul echipei Chelsea, Claudio Ranieri, a dezvaluit cotidianului italian „Tuttosport” ca gruparea londoneza intenționeaza sa-l achiziționeze, în vara, pe lînga mijlocașul formației Real Madrid, David Beckham, și pe coechipierul acestuia, Ronaldo, informeaza presa britanica.

„Da, Chelsea îi are în vedere pe Ronaldo și pe Beckham. Exista un singur om în lume care îi poate lua pe cei doi și acela este Roman Abramovici. Nu am dezvaluit aceste lucruri pîna acum din respect fața de cei care ma platesc. Sigur, pentru mine e greu sa ma gîndesc ca voi ramîne la Chelsea, deci ma voi concentra asupra a ceea ce voi face anul viitor”, a declarat Ranieri, al carui viitor la Chelsea este incert.

În ceea ce îl privește pe Ronaldo, acesta a fost citat de cotidianul britanic „News of the World” ca spunînd ca i-ar placea sa joace în Anglia, alaturi de Beckham. Totuși, fotbalistul brazilian a negat ca ar vrea sa paraseasca echipa Real Madrid, susținînd ca i-ar placea sa joace „într-o buna zi în campionatul englez”, dar deocamdata „nu pleaca nicaieri”.

Mediafax