Cher revine în topurile muzicale după o pauză de 12 ani

Apropo.ro / 23.08.2013, 08:00
Cher revine în topurile muzicale după o pauză de 12 ani
Cântăreaţa americană Cher a revenit în topurile muzicale după o pauză de 12 ani, cu o piesă nouă, intitulată "Woman's World", şi un nou videoclip, care a fost lansat în exclusivitate pe site-ul britanic tabloidului Daily Mail.

Chiar dacă a trecut mai bine de un deceniu de când a apărut pentru ultima dată în topuri, Cher nu a renunţat la pasiunea pentru peruci şi a prezentat o varietate impresionantă de astfel de creaţii în noul ei videoclip.

Probabil pentru a râde de zvonurile neadevărate scrise despre ea de-a lungul deceniilor, Cher a purtat în acest videoclip şi o peruncă realizată din tăieturi din ziare, scrie dailymail.co.uk.

Într-o altă secvenţă, cântăreaţa poartă o perucă ceva mai tradiţională, albă cu şuviţe negre, iar într-o altă scenă abordează o perucă roşcată inspirată din stilul anilor ’70.

Piesa „Woman’s World” lansată de artista în vârstă de 67 de ani este un cântec dance al cărui mesaj vorbeşte despre emanciparea femeilor. În videoclipul piesei, diva americană este însoţită de o mulţime de femei care au rase, vârste şi ţinute diferite.

„Woman’s World” este primul single extras de pe noul album al cântăreţei Cher, „Closer To The Truth”, primul disc al artistei din ultimii 12 ani. Precedentul material discografic al cântăreţei americane s-a intitulat „Living Proof” şi a fost lansat în 2001.

Albumul „Closer To The Truth” va fi lansat pe 24 septembrie.