Cher se mărită, pentru a treia oară

Apropo.ro / 22.08.2012, 17:40
Cher se mărită, pentru a treia oară
Cântăreața Cher se mărită pentru a treia oară, la vârsta de 66 de ani.

Cher are de gând să se căsătorească cu biker-ul ei iubit Tim Medvetz (42 de ani), în toamna acestui an. Cei doi au mai avut o asemenea încercare în 2008, dar planurile de nuntă au fost date peste cap din cauza programului ei mult prea încărcat.

Cuplul a trecut și printr-o despărțire, dar cei doi fii ai artistei au insistat ca Cher și Tim să redevină un cuplu.

Cher și Tim au de gând să se urce pe motor, în această toamnă, și să facă o călătorie care să se încheie în Vegas, la o capelă„, a spus o prietenă a artistei.

Cher radiază toată de fericire„, spune un prieten al lui Tim, care mai adaugă:Tim consideră căsătoria cu Cher un lucru mai presus decât cucerirea Everstului„.

Tim Medvetz este fondatorul și președintele proiectului The Heroes, o organizație ce susține veteranii, soldații și familiile acestora. Cher este și ea implicată în proiect. Tim este și fost membru al grupului de motociclisti Hells Angeles.

Cher a mai fost căsătorită de două ori și a avut mai multe aventuri amoroase cu bărbați celebri. Sonny Bono a fost primul soț, alături de care are un fiu – Chaz, iar a doua căsătorie a fost cu muzicianul Gregg Allman din care a rezultat tot un fiu – Elijah Blue.

Printre fostele relații se numără Tom Cruise, Val Kilmer, Eric Clapton, Richie Sambora și Warren Beatty.

Sfărșitul lui 2012 se anunță plin de evenimente pentru Cher, după cum se pare. În toamnă se mărită, iar în decembrie va lansa un nou album muzical, primul din ultimii 11 ani.