Cher şi-a amânat concertele din cauza problemelor de sănătate

Apropo.ro / 09.09.2014, 12:32
Cher şi-a amânat concertele din cauza problemelor de sănătate
Problemele de sănătate îi dau târcoale şi cântăreţei americane Cher, care a fost nevoită să-şi amâne, luni, mai multe concerte din turneul său din America de Nord, din cauza "unei infecţii virale acute".
Medicii au diagnosticat-o pe vedeta americană cu „o infecţie virală acută, iar Cher trebuie să stea la pat mai multe zile”, precizează comunicatul dat publicităţii de reprezentanţii cântăreţei.
 
Artista în vârstă de 68 de ani, care, în 2002, a pornit într-un turneu de adio, pe care încă nu l-a încheiat, a adăugat 14 concerte la lista de spectacole pe care ar urma să le susţină, după ce a petrecut două luni pe drum pentru o serie de show-uri care s-a terminat la mijlocul lunii iulie, scrie Mediafax.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Cher a amânat primele concerte, care ar fi trebuit să aibă loc joi, la Albany, în statul New York, şi sâmbătă, în New Hampshire, mai scrie în comunicatul de presă, unde este precizat că spectacolele vor avea loc în luna octombrie.
 
Artista americană trebuie să îşi înceapă turneul pe 15 septembrie, în Allentown, Pennsylvania, urmând să susţină şi două spectacole în New York, la faimoasa Madison Square Garden.