Cheryl Cole a pus ochii pe o casa de 5,5 milioane de dolari

Apropo.ro / 13.10.2011, 15:30
Cheryl Cole a pus ochii pe o casa de 5,5 milioane de dolari
Cheryl Cole se afla in cautarea unei case, iar una dintre cele care au impresionat-o costa putin peste jumatate de miliard de dolari si se afla in Los Angeles.

Cantareata Cheryl Cole a vizitat mai multe proprietati in speranta ca va gasi una si pe gustul ei. Acesteia i-a picat cu tronc o casa de milioane, la propriu.

Proprietatea costa 5,5 milioane de dolari si se afla in Los Angeles, are sase dormitoare, trei bai, piscina, cinema, paza asigurata, vedere spre Beverly Hills si multe alte minunatii.

Casa se intinde pe o suprafata de 6.000 de mp, asa cum vezi doar in Los Angeles. Original, aceasta a fost parte a unui hotel de cinci stele, catalogat unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din Los Angeles.

Daca Cole va semna contractul cu agentia imobiliara ce se ocupa de vanzarea proprietatii ramane de vazut, cert este ca nu se grabeste, in conditiile in care tanara mai detine un apartament de lux in valoare de 3,5 milioane de dolari in Beverly Hills, ce a fost achizitionat in luna martie a acestui an.