Cheryl Cole – Atenţie! Începătoare la cratiţă!

De: Cătălina Matei / 06.07.2014, 08:00
Cheryl Cole - Atenţie! Începătoare la cratiţă!
Chiar dacă nu poarta semnul ”începătorului” pe şorţul de bucătărie, Cheryl Cole recunoaşte că abia acum a început să gătească. Primele lecţii le-a luat în Statele Unite, în timp ce participa la audiţiile pentru ”X Factor”. Deşi a trecut ceva timp de atunci, Cheryl încă este o începătoare, însă nu a renunţat la încercările sale între-ale gătitului.


Cheryl Cole este una dintre cele mai sexy cântăreţe din lume, aşa că e normal ca toată lumea să se întrebe „Ce mănâncă fata asta de arată aşa?”. Ei bine, fosta nevastă a fotbalistului Ashley Cole nu ţine o dietă anume, mereu a declarat că are „gene bune” şi că preferă toate alimentele produse în Marea Britanie, de la ciocolată până la paste.
Cheryl a povestit ziarului „The Sun” că prefera să stea în casă, să se uite la televizor sau chiar să gătească. „Cred că gătitul este terapeutic, deşi nu mă pricep prea bine. Încă mai învăţ!”, a mărturisit artista care s-a specializat, între timp, în a pregăti paste cu tot felul de sosuri.

macaroane cu branzaMacaroane cu brânză
Ingrediente: 250 g macaroane, 2 l apă, 250 g brânză de vaci, 100 g smântână, 50 g unt, 3 ouă, 1 cană de lapte, 1 lingură făină, 5 linguri de zahăr, 1 pliculeţ de zahăr vanilat.
Mod de preparare:
Se pune într-o oală apă cu sare şi se lasă pe foc să fiarbă. Când apa clocoteşte, se pun macaroanele întregi sau rupte în bucăţi şi se lasă să fiarbă 10 minute. Se scurg de apă şi se limpezesc cu apă rece. Se unge cu unt un vas termorezistent, se pune un strat de macaroane, se adaugă brânza amestecată cu două ouă, cu zahăru, iar apoi un ultim strat de macaroane. Se amestecă făina cu un gălbenuş de ou, cu lapele şi cu smântana şi se toarnă peste macaroane. Se bagă vasul la cuptor, unde se lasă la foc potrivit, până se rumeneşte.