Cheya Crew a lansat „Pace si Dragoste”

Apropo.ro / 03.08.2009, 13:08
Cheya Crew a lansat
Interviu exclusiv de la lansarea primului album al lui Feluu, Drops si Makru, cei trei baieti de la Cheya Crew

Show de exceptie oferit de Cheya Crew, duminica, in clubul Suburbia cu ocazia lansarii primului album semnat de Feluu, Drops si Makru.

In ciuda publicului restrans venit sa sustina trupa, atmosfera a fost incinsa atat de Faibo X, Feluu, Makru, Drops si invitatii lor, cat si de fanii care au cantat si au dansat pe parcursul intregului concert.

Pe scena au urcat Scanteie (Ad Litteram),  Angeles si Karakteristik, iar dupa concertul care a durat aproximativ o ora a urmat o mica petrecere unde fanii au putut sa stea de vorba si sa faca poze cu preferatii lor.

Prezent la lansare, Showbiz.ro a realizat un interviu la cald cu Cheya Crew.

Showbiz.ro: Cum va simtiti?

Cheya: Bine. Suntem putini ragusiti ca a iesit o nenorocire aici. Ne-a placut foarte mult, lumea este receptiva si asta am apreciat foarte mult. Am zbierat, ne-am rupt plamanii. A meritat!

Showbiz.ro: Totusi ce s-a intamplat cu publicul?

Cheya: E la mare publicul. Lumea e in concediu, in vacanta. Noi suntem foarte multumiti de cei prezenti si ce s-a intamplat a fost foarte ok.

Showbiz.ro: Spuneti-mi cateva cuvinte despre album.

Cheya: Albumul se gaseste pe Cheya.ro si are 13 piese. Am colaborat cu Scanteie care a avut o intrare foarte buna, la fel si  Angeles si Karakteristik. In toamna urmeaza sa filmam ce-l de-al treilea videoclip la piesa care da numele albumului. Pregatirile materialului au durat ceva mai mult. L-am luat de la capat de doua ori pentru a imbunatati sound-ul. Am tras o data era bine, am ascultat si am zis "stai, ca se aude naspa mai facem o data, o luam de la zero" si tot asa de vreo trei ori. K-ro de la Karakteristik ne-a facut o mare parte din album. Imprimarile au fost facute la One Love Studio de care se ocupa Karakteristik, iar pentru mix am fost la Agresiv.

 

Citeste tot interviul pe Showbiz.ro!