Cheya Crew: „Andresanca este o femeie super tare”!

Apropo.ro / 25.06.2009, 18:30
Trupa hip-hop Cheya Crew a cantat live si a raspuns intrebarilor venite din partea userilor Apropo.ro.

Trupa hip-hop Cheya Crew a cantat live si a raspuns intrebarilor venite din partea userilor care au urmarit videochat-ul Apropo.ro.

Baietii au vorbit despre albumul lor de debut, concertul de lansare, muzica hip-hop, dar si despre femei.

Noul album al trupei Cheya Crew, "Pace si Dragoste", lansat in exclusivitate pe Apropo.ro, contine 13 piese, iar la realizarea lui s-a lucrat cu DJ Poison, Angels, Skizzo Skillz, Karakteristik si Scanteie.

Pentru ca isi doresc un concert special de lansare, membrii trupei mai lucreaza la detalii si spera ca evenimentul sa aiba loc pe data de 18 iulie.

In afara de muzica hip-hop, care le merge la suflet, acestia mai asculta muzica raggae, Bob Marley fiind unul din artistii de gen preferati.

Cand vine vorba de muzica hip-hop, baietii asculta Parazitii, Puya si Raku.

La capitolul femei, ei prefera moldovencele pentru ca sunt "pasionale" si "pasionante", dar nici bucurestencele nu sunt de lasat.

In viziunea lor Romania duce lipsa de vedete si industrie porno.

Intrebati ce parere au despre Laura Andresan, acestia au spus ca este o femeie "super tare", pentru ca spune lucrurilor pe nume.

Userii care au urmarit videochat-ul Apropo.ro au avut ocazia sa asculte live trei melodii de pe albumul "Pace si Dragoste".

Lista castigatorilor videochat-ului de astazi!

[email protected] – sapca

[email protected] – tricou

[email protected] – palarie

Foto: Cosmin Bararu

VIDEOCHAT-UL VA FI DISPONIBIL IN CURAND IN ARHIVA TARE.RO!