Cheya Crew lanseaza „Pace si Dragoste”, exclusiv pe Apropo.ro

Apropo.ro / 12.06.2009, 12:31
Cheya Crew lanseaza
"Pace si dragoste", albumul de debut al trupei Cheya Crew va fi lansat azi, in exclusivitate pe Apropo.ro!

"Pace si dragoste", albumul de debut al trupei Cheya Crew va fi lansat azi, in exclusivitate pe Apropo.ro!

Albumul este disponibil, de astazi, pe site si poate fi ascultat gratuit, exclusiv pe www.apropo.ro. Utilizatorii care acceseaza cheyacrew.apropo.ro pot asculta, in premiera, incepand de astazi, 12 iunie, albumul de debut al trupei Cheya Crew. La aceeasi adresa userii au la dispozitie si cel mai recent videoclip al baietilor, „Banii mei” precum si o galerie foto cu membrii trupei.

Cheya Crew se afla pe scena muzicala din aprilie 2002 si este alcatuita din Vlad Jianu aka Makru, Ionus Volschi aka Feluu si Nicolae Grecu aka Drops, fost membru in trupa Morometzii. Ei au o traditie in uderground prin colaborari pe mai multe albume. Baietii canta hip hop in stil personal, cu influente din alte genuri muzicale precum: reggae, dancehall si crunk.

Albumul „Pace si Dragoste” contine 13 piese, iar baietii au colaborat cu DJ Poison, Angels, Skizzo Skillz, Karakteristik si Scanteie.

Iubitorii muzicii hip hop sunt invitati pe www.apropo.ro sa accepte provocarea trupei si sa participe la un concurs prin care pot alege urmatoarea piesa la care se va face noul videoclip.

Castigatorul concursului va fi invitat alaturi de baieti la videochat-ul de pe Apropo.ro, unde Cheya Crew va interpreta melodii live de pe ultimul album.

Apropo.ro continua seria lansarilor muzicale exclusiv online. Albumul „Pace si Dragoste” al trupei Cheya Crew este al doilea album lansat exclusiv pe site, dupa cel al Danei Nalbaru, „Parfum.

Asculta aici albumul de debut al trupei Cheya Crew

 

CheyaCrew – Banii Mei de pe tare.ro

Â