Chic Police: Rame de ochelari negre sau gri?

Apropo.ro / 07.02.2008, 16:24
Ii porti cu orice ocazie fie la soare, la citit sau pur si simplu ca o fita. Este un accesoriu la fel de important precum geanta...

Ii porti cu orice ocazie fie la soare, la citit sau pur si simplu ca o fita. Ochelarii sunt un accesoriu la fel de important precum geanta sau o bijuterie deosebita.

Cand alegi ramele de ochelari trebuie sa tii cont de forma fetei, de asortarea lor cu restul garderobei tale si poate si functia pe care o detii. Nu uita ca ele sunt cele care iti dau un plus la imagine.

Trebuie sa mai stii ca o rama patrata este recomandata unei fete rotunde, pentru fata prelungita ii se potrivesc ramele mai mari, o fata patrata va fi perfect incadrata de de rame ovale, iar persoana cu fata ovala poate folosi orice tip de rama pentru ca toate ii se potrivesc.

Rama de ochelari trebuie sa inspire eleganta si sa iti mai puna in valoare privirea, ochii. Ai nevoie de acest accesoriu sa te faca mai sexy si misterioasa.

Avem pentru tine rame de ochelari divine cu un aer retro dar totusi atat de actual. Vrem ca tu sa ai un stil complet.

Brandul vedeta Police ti-a pregatit rame pentru ochelari de vedere sau pentru orice alta ocazie. Un must-have sunt ramele negre pretentioase si sobre dar si cele gri care inspira simplitate dar si tandrete. Toate pentru ca tu sa fi in centrul atentiei.