Chicane si Jeff Mills mixeaza la Bucuresti

Apropo.ro / 17.01.2008, 13:17
Chicane si Jeff Mills mixeaza la Bucuresti
Chicane, Jeff Mills, M.A.N.D.Y. si Monochrome vor mixa pe 1 martie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, informeaza The Mission.

Chicane, Jeff Mills, M.A.N.D.Y. si Monochrome vor mixa pe 1 martie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, informeaza organizatorul evenimentului, The Mission.

Pretul biletelor este de 35 de lei in perioada 21 ianuarie – 29 februarie. Acestea pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, dar si online, de pe www.bilete.ro si www.themission.ro. La intrare, pretul va fi de 50 de lei.

Chicane, alias Nick Bracegirdle, este considerat la ora actuala unul dintre cei mai buni producatori si compozitori de muzica electronica din Marea Britanie. El a dat lovitura cu piese ca "Saltwater" si "Offshore", colaborand si cu artisti precum Tom Jones, Bryan Adams si Peter Cunnah.

Piesa "Offshore", care a aparut pe mai bine de 130 de compilatii, promovata intens si de Jose Padilla pe albumele "Cafe del Mar", i-a adus lui Bracegirdle un statut privilegiat pe scena britanica.

Jeff Mills este cunoscut pentru abilitatea de a mixa intre 30 si 50 de discuri intr-o ora, intr-un stil unic. In trecut, el a facut parte din celebrul trio UNderground Resistance, unde, alaturi de techno se regaseau stiluri ca electro, industrial, lo-fi, EBM etc.

Originari din Germania, baietii de la M.A.N.D.Y. sunt in spatele label-ului "Get Physical". Dupa lansari precum "Oh Superman!", "I Feel Space", "Jah si Body Language (vs Booka Shade)", M.A.N.D.Y. a devenit un nume reprezentativ cand vine vorba de minimal si techno.

Monochrome este format din Livio si Roby feat. George G. Acestia au petrecut anul trecut mixand in cluburi din Las Vegas, New York, Seattle, Zurich si la cele mai cunoscute festivaluri din Amsterdam – Dance Valley si Dance Event.