Ingrediente pentru 4 porții
300 g ciuperci, unt, 4 chifle mari, 200 g piept de pui tocat, 100 g afumatura de pui, 300 g cașcaval, 2 oua, 100 g smantana, sare, piper.
Preparare
Chiflele se taie în jumatate, se scobesc de miez și se ung cu unt. Ciupercile se curața, se spala, se taie marunt și se calesc în ulei încins. Se condimenteaza cu sare și piper, dupa gust. Se umplu 4 jumatați de chifle cu ciuperci calite. Separat, se amesteca și se toaca carnea și afumatura de pui, se condimenteaza, dupa gust, și se calesc în ulei. Se adauga ouale batute ca pentru omleta, cașcavalul ras și smantana. Celelalte jumatați de chifle se umplu cu aceasta compoziție. Toate chiflele umplute se așaza într-o tava și se rumenesc la cuptor 15 minute. Se servesc imediat.