Chiloți murdari ai lui Elvis Presley, scoși la licitație

De: Gabriela Voicu / 27.08.2012, 16:00
Chiloți murdari ai lui Elvis Presley, scoși la licitație
În cadrul unei licitații care va avea loc luna viitoare în Marea Britanie, marcând 35 de ani de la moartea lui Elvis Presley, vor fi scoase la vânzare mai multe obiecte care i-au aparținut cântărețului, între care o pereche de chiloți murdari.

O pereche de chiloți purtați de Elvis Presley în urmă cu 35 de ani va fi scoasă la licitație luna viitoare, în Stockport, Cheshire, Marea Britanie.

Lenjeria bleu, vizibil pătată, a fost purtată de Elvis sub costumul alb în care a apărut îmbrăcat pe scenă, la un concert din 1977 – anul în care a murit.

Chiloții „Regelui” au fost găsiți în locuința lui Vernon Presley, tatăl său.

Licitația de luna viitoare va coincide cu împlinirea a 35 de ani de la moartea lui Elvis Presley și a fost estimat că prețul pentru care va fi vândută lenjeria cântărețului va ajunge la circa 16.000 de dolari.

Elvis, Priscilla și Lisa Marie Presley

În cadrul evenimentului va fi scoasă la vânzare și Biblia lui Elvis Presley, care i-a aparținut din anul 1957, când a petrecut primul Crăciun în Graceland. Aceasta ar putea fi vândută pentru aproximativ 40.000 de dolari. În Biblie au fost subliniate mai multe pasaje, între care „What is a man advantaged if he gain the whole world and lose himself or be cast away”.

Câteva filme cumpărate de Priscilla, fosta soție a lui Elvis Presley, vor fi de asemenea scoase la vânzare, alături de înregistrarea nunții celor doi, dar și a momentului în care Lisa, fiica lor, venise pentru prima dată în Graceland.

Elvis Presley a murit pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în reședința sa din Memphis – Graceland, ca urmare a unui atac de cord.