Chiloții „păroși”, pentru femeile care vor să-și șocheze partenerii

De: Gabriela Voicu / 08.06.2012, 11:30
Finlandezele Katriina Haikala și Vilma Metteri au creat o linie de lenjerie intimă cu imprimeuri care reproduc părul natural al corpului uman.

Din ce în ce mai multe femei se supun tot mai des unor tratamente pentru înfrumusețare, între care depilarea completă, prin metode mai mult sau mai puțin durabile.

Pentru cele care vor totuși să facă o schimbare aparentă și să ofere senzația că preferă să rămână naturale, cel putin în zona inghinală, au fost inventați chiloții cu imprimeu care imită părul pubian.

Katriina Haikala și Vilma Metteri de la compania finlandeză Nutty Tarts au avut ideea de a înnegri zona inferioară a unor chiloți albi, iar rezultatul poate fi văzut în imaginile de mai jos.

Vestimentația „păroasă”

Sloganul care insoțește vânzarea acestor produse este „Dacă te-ai săturat de un castor chel, aceasta este soluția!”

Noii chiloței cu design „trompe l’oeil” fac parte din colecția Hairy Underwear a celor două finlandeze, care mai include colanți, tricouri și chiar haine pentru bebeluși, toate „păroase”.

Fiecare dintre aceste produse pentru adulți este disponibil pe site-ul nuttytarts.myshopify.com, pentru 39,50 de euro fiecare, iar cele pentru bebeluși costă 24,90 de euro.