China: Saloanele de masaj erotic „cu finalizare” sunt legale

De: Marian Andrei / 28.06.2013, 14:10
China: Saloanele de masaj erotic
Angajatele saloanelor de masaj erotic "cu finalizare" din China au primit o veste bună: nu vor mai fi puse sub acuzare pentru practicarea prostituției, în urma deciziei unui tribunal din provincia Guangdong.

În urma recursului intentat de patru bărbați arestați în 2011 pentru conducerea unui astfel de salon, tribunalul din orașul Foshan a decis că masturbarea manuală efectuată unei alte persoane și „masarea cu ajutorul sânilor” nu reprezintă acte sexuale.

Aceasta în condițiile în care în China prostituția a fost interzisă de Partidul Comunist în 1949.

Masturbarea, numită colocvial „lovirea avionului/hitting the airplane”, „joaca cu micuțul/playing with little brother” sau „vizită făcută domnișoarei cinci/ visiting Miss Five”, este practicată de foarte mult timp în aceste saloane.

Cu toate acestea, deoarece în China nu se aplică principiul precedenței hotărârilor judecătorești, poliția din Beijing a emis un comunicat potrivit căruia în saloanele erotice cu finalizare din capitala chineză este interzisă practicarea masturbării și a sexului oral, cei care vor fi prinși urmând să fie judecați pentru prostituție.